Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crucea Roșie Română și Canon România ajută persoanele afectate de ger și înzăpeziri, din județele Constanța și Tulcea  

0

Crucea Roșie Română alături de Canon România, au derulat joi, 12 ianuarie 2017, o acțiune de ajutorare a persoanelor aflate în zonele afectate de ger și înzăpeziri din județul Constanța. În cadrul acestei acțiuni, un transport cu 100 de pachete cu alimente, fiecare în greutate de 12 kg, au ajuns în comuna Ciobanu, sat Miorița.

15966041_1520132418000119_904507541910911391_n

Transportul a fost efectuat cu mașini ale Crucii Roșii Române care  au plecat  de la depozitul Băncii de Alimente din București. Acțiunea, reprezentând un parteneriat între Canon România și Crucea Roșie Română, face parte din campania #selfieless care a fost inițiată la finalul anului 2016. Startul acestui proiect a fost dat de către Canon Europe prin intermediul unei donații către Crucea Roșie – regiunea Europa. Ca parte a angajamentului în regiune, Canon România a susținut proiectul Banca de Alimente al Crucii Roșii Române printr-o donație de 10.000 euro.  Fondurile sunt destinate achiziționării de alimente de bază care vor fi apoi distribuite persoanelor nevoiașe din mai multe județe din țară.

În cadrul acțiunii desfășurate joi, alături de voluntarii Crucii Roșii Române au participat Iuliana Tudor – ambasador Crucea Roșie în România, angajați ai Canon România și The Good Company.

Luni, 16 ianuarie a.c. un alt transport cu 100 de pachete cu alimente greu perisabile vor ajunge la persoanele nevoiașe din județul Tulcea.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.