Crowdfunding pentru ediția „Best Of” Revista de Povestiri

0

Știți Revista de Povestiri? Dacă vă place să citiți literatură, sigur o cunoașteți, iar dacă scrieți, aveți șansa la publicare, vorbim de o revistă deschisă talentelor proaspete. Cu imaginația înainte!

La un an de la primul număr (martie 2012), Revista de Povestiri își dorește foarte mult să publice o selecție a celor mai bune texte apărute în 2012 într-o ediție „Best Of”, în limba engleză. Colecția va avea 100 de pagini și va fi tipărită în 1000 de exemplare, dar asta numai cu ajutorul vostru.

rdp_bestof9

Ajutorul pe care echipa Revistei de Povestiri îl caută ia forma unor donații prin prima platformă de crowdfunding din România. Pe mindfruit.ro găsiți proiectul „Best Of”, cu toate detaliile despre costuri și intenție. Pentru fiecare prag de donație există și o recompensă – ediția în engleză în format digital, tipărit, într-unul sau mai multe exemplare, tricouri sau sacoșe de pânză cu Motanov, povestiri unicat scrise de Motanov sau reclamă în antologie.

Până la 1 martie, toți cei care cred că scriiorii români cu imaginație merită să fie citiți de un public internațional, sunt ademeniți să-și declare susținerea pentru proiect prin butonul „Donează”!

În afară, proiectele creative viabile se finanțează zi de zi cu ajutorul celor care sunt dispuși să ajute ideile în care cred. Prin site-uri de crowdfunding precum kickstarter.com, indiegogo.com și altele. Datorită recompenselor, e ca și cum ai cumpăra produsul în avans. Doar că făcând asta înainte, ai mândria că fără tine proiectul nu ar fi devenit palpabil. Prin solidaritate, comunitățile creative se autosusțin. Pentru că, nu-i așa, și tu poți înscrie un proiect pe Mindfruit dacă vrei cu adevărat!

***

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revistă literară de ficțiune scurtă, jucăușă și plină de imaginație, cu frecvență lunară. Revista este publicată de asociația Brain Fitness, care își propune să stimuleze creativitatea prin proiecte culturale și educative. Asociația beneficiază de ajutorul buticului de creație Teaser (design).

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează