Crezi că poţi mai bine de atât?

0

Un articol interesant de citit despre filozofia lui „merge şi aşa”! …sau mai exact despre cum putem să luptăm cu acest mod de viaţă.  Pot să fac mai bine ceea ce fac? Pot să aformare-infom încredere mai mult? Pot să cred mai mult în ceea ce fac?

Crezi că poţi mai bine de atât?
(Diana Catană, Coordonator formare.info)

„E întrebarea pe care o punea Michael Jackson oamenilor cu care lucra, atunci când aceştia veneau cu ultima formă a ceea ce lucraseră. “Crezi că poţi mai bine de atât?” E o întrebare îndrăzneaţă, neliniştitoare şi care te provoacă să dai ce ai mai bun în tine. E antidotul lui “las’ că merge şi aşa”. Şi este, într-o formă sau alta, regăsită în toate cărţile de dezvoltare persoanală, succes, vânzări, management, leadership etc. Probabil că aţi auzit la training sau aţi citit pe undeva una sau mai multe din expresiile: Dă 110%. Dă valoare adăugată. Fii cel mai bun în ceea ce faci.”

Continuarea pe formare.info

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.