Crezi că poţi mai bine de atât?

0

Un articol interesant de citit despre filozofia lui „merge şi aşa”! …sau mai exact despre cum putem să luptăm cu acest mod de viaţă.  Pot să fac mai bine ceea ce fac? Pot să aformare-infom încredere mai mult? Pot să cred mai mult în ceea ce fac?

Crezi că poţi mai bine de atât?
(Diana Catană, Coordonator formare.info)

„E întrebarea pe care o punea Michael Jackson oamenilor cu care lucra, atunci când aceştia veneau cu ultima formă a ceea ce lucraseră. “Crezi că poţi mai bine de atât?” E o întrebare îndrăzneaţă, neliniştitoare şi care te provoacă să dai ce ai mai bun în tine. E antidotul lui “las’ că merge şi aşa”. Şi este, într-o formă sau alta, regăsită în toate cărţile de dezvoltare persoanală, succes, vânzări, management, leadership etc. Probabil că aţi auzit la training sau aţi citit pe undeva una sau mai multe din expresiile: Dă 110%. Dă valoare adăugată. Fii cel mai bun în ceea ce faci.”

Continuarea pe formare.info

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează