Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Creștem prin educație agricolă – Propuneri pentru revitalizarea învățământului profesional și tehnic

0

Cum îmbunătățim performanța școlilor agricole din România? Și cum sprijinim elevii acestora să devină viitorii fermieri de succes?

Oferim răspunsuri la aceste întrebări miercuri 17 februarie, în cadrul evenimentului „Creștem prin educație agricolă – Propuneri pentru revitalizarea învățământului profesional și tehnic agricol în România”. Vom avea alături de noi reprezentanți ai celor 57 de licee agricole din țară, decidenţi politici din Agricultură, Educaţie, Investiţii şi Proiecte Europene, precum și alți actori relevanți din domeniul educației și al agriculturii.

Sursa: aici.

Ce activități am planificat și cum puteți participa la dezbatere?

Vom face cunoscute obiectivele pe următorii trei ani ale programului „Creștem prin educație agricolă”, vom prezenta raportul de politici publice „Cum revitalizăm învățământul profesional și tehnic agricol din România? O viziune de finanțare prin fonduri europene” și vom iniția dezbaterea pe tema priorităților de finanțare a educației agricole în cadrul Planului Național Strategic și al Planului Național de Redresare și Reziliență.

Evenimentul este organizat de Centrul Român de Politici Europene, World Vision România, cu sprijinul Junior Achievement România și Fundația Civitas pentru Societate Civilă şi finanțat de Romanian-American Foundation.

Vă aşteptăm miercuri, 17 februarie, de la ora 11:00, să găsim împreună soluţii pentru un viitor mai bun al tinerilor în agricultură.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.