Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crestem paduri, crestem voluntari!

0
pepiniera-1-600x330

Daruieste un cadou educational unui tanar pe care il apreciezi, inscrie-l in mod gratuit in programul Pepiniera de Voluntari si ofera-i o experienta cu impact!

Lansam editia a 2-a a Pepinierei de Voluntari, program sprijinit de Fundatia Vodafone!

Programul este dedicat tinerilor, cu varste intre 16 si 23 de ani, care vor sa dezvolte proiecte destinate comunitatii om-natura. Activitatile se desfasoara in regim de voluntariat sub indrumarea si cu sprijinul unei echipe de oameni profesionisti cu o vasta experienta de management de proiect din mediul de afaceri romanesc.

Mai multe despre program poti afla aici.

20-1

Multumeste-i padurii pentru aerul pe care il respiri, pentru umbra copacilor, pentru apa curata si frumusetea ei!

Daca firma ta, sau cea la care lucrezi, a obtinut profit in 2016, poti redirectiona 20% din acesta catre proiectul de impaduriri Padurea Copiilor.

Vorbeste cu colegii de la departamentul financiar despre aceasta facilitate mai putin cunoscuta. Doar 21% din companii fac sponsorizari. Poti redirectiona pana in 31 decembrie 2016, altfel suma va fi virata catre bugetul de stat.

Gasesti mai multe informatii despre cadrul legal si avantajele acestei facilitati,aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.