Creative Business Ideas Contest

0

Ai o idee de afaceri de-a dreptul creativă și inovativă? Înscrie-te în perioada 16.11.2015 – 27.11.2015 cu ideea ta de afaceri în concursul Creative Business Ideas Contest și ai șansa să câștigi 5 premii constând în bilete la evenimente, ore de consultanță și mentorat, timp de lucru și acces în cadrul centrului de afaceri Ingenius Hub.

banner creative business ideas contest - website-min
De ce să te înscrii?

• ai ocazia să îți validezi ideea de afaceri;
• vei putea să îți promovezi ideea de afaceri într-o conferință la care vor participa peste 100 de persoane – antreprenori, mentori, formatori, consultanți;
• ideea ta de afaceri va fi incubată în cadrul Ingenius Hub beneficiind de mentorat, consultanță și expunere.

Cum te înscrii?

Completând formularul disponibil AICI și promovând pe pagina ta de Facebook concursul Creative Business Ideas.

Care este calendarul evenimentului?

Perioada de înscriere | 16.11.2015 – 27.11.2015.
Etapa 1 de evaluare | 28.11.2015 – 30.11.2015

Primele 10 idei de afaceri (în ordinea punctajelor) vor primi invitația de a-și prezenta ideea printr-un pitch în cadrul conferinței de încheiere a proiectului din data de 4 decembrie. Anunțarea finală a câștigătorilor va avea loc chiar în cadrul conferinței.

Informatii suplimentare privind criteriile de evaluare si premiile acordate, poti obtine cititind Regulamentul de Concurs disponibil aici .

Mai multe detalii poți afla consultând pagina proiectului (www.antreprenori-responsabili.ro) sau trimițând un e-mail pe comunicare@loopoperations.ro.

Concursul Creative Business Ideas Contest este organizat în cadrul proiectului „Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” ca parte a campaniei de promovare a antreprenoriatului. Proiectul este implementat de Academia de Studii Economice, Asociația Română pentru Transfer Tehnologic și Inovare, Loop Operations și CCDL Events and Training și cofinanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează