creart participă la evenimentul cultural „Seara Românească” din Cipru

0

Primăria Municipiului Bucureşti prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Alianţa Românilor din Cipru, va organiza în data de 21 noiembrie 2015, în Sala „Pavilion” din Nicosia, evenimentul cultural „Seara Românească”.

Afis Seara Romaneasca bun
Alianța Românilor din Cipru este o asociație independentă, fără scopuri lucrative, ce urmărește cultivarea și promovarea spiritualității și tradițiilor țării noastre, organizând seri literare, conferințe, expoziții, seri românești pentru românii care trăiesc în Cipru, dar și pentru comunitatea cipriotă.

De-a lungul anilor, printre activităţile culturale organizate de Alianţa Românilor din Cipru se numără şi evenimentul „Seara Românească”, care a reuşit să prezinte întotdeauna un program folcloric de calitate cu solişti de renume, precum Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Laura Lavric şi mulți alţii.

Ȋn acest an, în cadrul evenimentului, vor susţine un program artistic Maria Buză împreună cu taraful condus de George Pătraşcu şi Lavinia Goste alături de un grup de instrumentişti condus de dirijorul Marius Zorilă.

Proiectul face parte dintr-un amplu program de evenimente organizate în marile orașe ale Europei pentru comunitățile de români. Prin manifestările artistice cuprinse în cadrul acestui eveniment, creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București își dorește să readucă aproape de rezidenții români din Nicosia aspecte ale vieții culturale tradiționale românești și să apropie cele două culturi.

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România București FM, Radio România Internațional, România Pozitivă, Zile și Nopți, IQool, 24FUN, PR Wave, Bigcitylife.ro, Dor de Ducă, Orașul meu.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează