Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Stefan Sagmeister, designer de top international, prima data in Europa de Est, la Timisoara

0

Stefan Sagmeister, unul dintre cei mai apreciaţi designeri ai lumii, vine pentru prima dată în Europa de Est, la Timişoara

A colaborat cu clienţi precum Rolling Stones, Jay-Z, HBO, Muzeul Guggenheim, Muzeul de Artă Modernă New York. A câștigat două premii Grammy și, practic, fiecare premiu important de design internațional.

Stefan Sagmeister vorbește despre subiecte vaste legate de viață, cum ar fi fericirea și frumusețea, cum se leagă acestea de partea de design și ce înseamnă ele, în fapt, în viața noastră de zi cu zi.

A vorbit de 5 ori la TED Official, ceea ce îl face unul dintre cei 3 cei mai invitați speakeri la acest eveniment. Cărțile lui se vând în mii de exemplare, iar expozițiile lui au fost găzduite de cele mai mari muzee din întreaga lume. Expoziția sa ’The Happy Show’ a atras peste jumătate de milion de vizitatori, devenind astfel cel mai vizitat show de design grafic din lume.

Născut în Austria, a obținut Masterul în Arte la Universitatea de Arte Aplicate din Viena și un Master la Pratt Institute din New York.

În 1 Noiembrie 2018, Stefan Sagmeister va fi unul dintre călătorii prin viață care vor păși în hangarul Aeroportului Cioca din Timișoara (Calea Torontalului, DN 6, km 3), cu ocazia celei de-a patra sesiuni Inspire Other Travelers 2018. Printre avioane, accesorii și unelte care ne ajută să călătorim pe calea aerului, vom asculta un discurs cu inspirație despre Frumusețe și Fericire.

Evenimentul va începe la ora 18.00 și se va încheia la ora 23.00.

Invitatul Inspire Other Travelers a acceptat provocări de la 15 ani, a călătorit în întreaga lume, a interacționat cu psihologi, oameni de știință, artiști, oameni simpli de la care spune că a învățat foarte mult. Din experiența sa de viață ne va dărui și nouă, urmând să decidem singuri cum, intersectarea noastră cu el, ne poate fi de folos în alegerea de noi provocări și experiențe.

“Îl considerăm un model pe Stefan Sagmeister. L-am invitat la Timișoara pentru că este o persoană care crede în valori precum autenticitate, etică, promovează educația și dăruirea. Își alege proiectele ținând cont de impactul lor și nu de prețul lor. De ani buni, și-a împărțit activitatea astfel încât să ofere cât mai mult din experiența sa: 25% – contracte comerciale, 25% – susținerea artei, 25% – susținerea științei și cercetării, 25% – susținerea unor cauze sociale”, a spus Iozefina Tudor, unul dintre fondatorii Inspire Other Travelers.

Stefan Sagmeister vine la Timișoara prin implicarea companiei ZF Group România, care își propune să promoveze acțiunea, creativitatea, ca urmare a educației și gândirii inovatoare.

“Împreună propunem o ediție cu îndemnul: see.think.act. inspire, cu dorința de a vedea în jurul nostru cât mai mulți oameni dornici să împărtășească propria experiență pentru a construi o lume în care se manifestă colaborarea, conectarea cu ceilalți, condiţii importante pentru a ne simţi în siguranţă”, a transmis Iulia Viaşu, HR Manager ZF Group România.

Detalii despre eveniment sunt pe websiteul www.inspireothertravelers.ro şi pe pagina de Facebook Inspire Other Travelers.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.