Corul Madrigal organizează o preselecție națională pentru artiști lirici

0

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” organizează o preselecție națională pentru artiști lirici

Pe 30 octombrie 2017, de la ora 14.00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” organizează o preselecție națională pentru artiști lirici (sopran, alto, tenor și bas). Condiția obligatorie pentru înscrierea la preselecție este dovada că participanții urmează cursurile unei facultăți de muzică sau sunt absolvenți ai acesteia. Formularul de înscriere la preselecție este disponibil pe site-ul instituției, www.madrigal.ro. Informații suplimentare se pot solicita la adresa de e-mail contact@madrigal.ro.

Preselecția va avea loc la sediul instituției (în incinta Sălii Palatului) din Str. Ion Câmpineanu nr. 28 Corp C, Et. 3, Sect. 1, București.

Candidații vor pregăti pentru preselecție:

  • probă de vocalize
  • o lucrare vocală la alegere
  • probă de solfegiu la prima vedere.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.