Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Corint Educational aduce cartea educaţională în şcolile din oraşul dumneavoastră

0

Pentru că suntem în plină desfăşurare a procesului de învăţământ, iar şcoala îşi urmează cursul ei firesc, editura Corint Educational aduce cartea educaţională în şcolile din oraşul dumneavoastră.

Timp de o săptămână in intervalul 29 octombrie – 4 noiembrie,  Caravana cărţii şcolare Corint va poposi in Scoala Gimnaziala Regele Mihai I din sectorul 6 al capitalei.

poza scoala Regele Mihai I

Avem multe lucruri interesante pe care le vom împărtăşi elevilor şi cadrelor didactice, unul dintre ele fiind proiectul educational interdisciplinar Pasaport pentru cultura, un proiect national de anvergura in care promovam educatia si lectura in randul elevilor. Foarte multe scoli din Bucuresti si din tara s-au inscris in acest program educational. Venim cu o ofertă impresionantă de carte şcolară, pentru ca toţi elevii, de la mic la mare, să beneficieze din plin de educaţia atât de necesară unei corecte dezvoltări personale. Ca este vorba de preşcolari, elevi din ciclul primar sau gimnazial, oferta educaţională a Grupului Editorial Corint va fi cu siguranţă pe măsura aşteptărilor.

Este foarte important ca elevul să conştientizeze importanta lecturii ca un act plin de beneficii pentru evolutia lui ulterioara. Copilul trebuie sa perceapă cartea ca pe un prieten drag care merită pastrat, iubit, iar rolul nostru ca formatori in acest demers cultural este esential.Apreciez initiativa educationala a Grupului Editorial Corint.

Profesor Florentina Cristea, director al Scolii gimnaziale Regele Mihai I, sectorul 6 al capitalei.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.