Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Coregraful momentului în România propune un nou concept

0

Emil Rengle susține primul workshop al verii în București

Coregraful momentului în România propune un nou concept: dance class & pool party, 2 în 1!

Emil Rengle, unul dintre cei mai talentați coregrafi din România, susține sâmbătă,  20 iunie, primul workshop al verii. Tânărul artist le propune iubitorilor de dans un eveniment-concept ideal pentru o seară fierbinte de vară, care include cursuri de dans urmate de o petrecere la piscină. Workshop-ul va avea loc la Bonton Lounge începând cu ora 17.00 iar distracția va ține până târziu în noapte.

Workshop Emil Rengle

Emil Rengle deschide sezonul workshop-urilor de vară cu un curs dedicat dansatorilor amatori și nu numai. Timp de două ore, participanții vor avea ocazia de a învăța coregrafii noi și tehnici de dans inedite de la tânărul care este considerat coregraful vedetelor în România. Mai apoi, dansatorii se vor răcori cu fresh-uri naturale în timpul petrecerii la piscină, unde toată lumea va avea undă verde la bălăceală și super distracție.

Surprizele pregătite de Emil Rengle nu se opresc, însă, aici. Tinerii prezenți la workshop vor avea ocazia să îi urmărească pe talentații dansatori din trupa PRO Dance, care vor încinge atmosfera în timpul petrecerii de la piscină. De asemenea, la eveniment vor participa și câțiva invitați speciali, precum finaliștii emisiunii Românii au Talent 2015, Oana Zara, Alexandru Bordea și Bogdan Bolohan.

Mai multe informații despre Workshop-ul semnat de Emil Rengle puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/events/1455478114746587/. De asemenea, detalii despre activitatea tânărului coregraf puteți găsi pe site-ul său, www.emilrengle.ro sau pe paginile sale oficiale de Facebook și Instagram.

Despre Emil Rengle

Creativitatea și abilitățile sale au fost construite treptat, întâi pe scena de la UNATC, apoi în cele mai mari școli de dans internaționale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles. Aici, Emil Rengle și-a perfecționat tehnicile de dans studiind alături de la coregrafi celebri.

La doar 18 ani, Emil a devenit cel mai bun dansator din România. A câștigat campionatul de dans Hip Hop International și a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din țara noastră și colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar și cu artistele internaționale Alexandra Stan și INNA. Nu în ultimul rând, coregrafiile sale au putut fi urmărite și în cadrul show-ului „Vocea României”, Emil Rengle fiind coregraful oficial al acestei emisiunii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.