Copilăria în bucătărie: rețete variate de prin lumea celor mici adunate

0

Copilăria în bucătărie – rețete variate de prin lumea celor mici adunate

Cu bucurie, ghidușie…ne-am gândit la o noua idee călătoare!

Este vorba de o incursiune în bucătăria văzuta și inspirată de cei mici: cea în care tigăile poartă șorț de bucătărie, vinetele horesc în jurul unui sos leneș și încă în pijamale, cireșele obraznice stau să cadă în oala aburindă și multe, multe altele!

Ia-ți rucsacul gol, desigur, pentru că vom pune în el rețete minunate ticluite de copilași.

Avem nevoie de sprijinul tău, tocmai de aceea, te rugăm să ne trimiți și tu o rețetă propusă de copilul tău. Este nevoie pentru obiectivele proiectului ca micuțul să aibă între 4-7, maxim 8 anișori. Poate fi doar povestită sau visată, dar și încercată. Sunt binevenite detalii spontane despre ingredientele, ustensilele folosite, precum și desenele/fotografiile. Când vei trimite rețeta, vei primi un mic chestionar care ne va ajuta să detaliem mediul în care micuțul a creat rețeta.

Îți mai spunem că acest proiect se va materializa într-o carte la care atât copilașul tău, cât și alți mici și pici viteji în ale bucătăriei din întreaga lume vor participa.

Desigur, vei fi ținut la curent cu demersurile! În plus, tu și micuțul tău urmează să primiți un exemplar proaspăt publicat.

Asteptăm rețete îmbietoare la adresele:
contact@roditor.ro
contact@imaginepeople.ro

www.roditor.ro
www.imaginepeople.ro

afis retete

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează