Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Copiii merg la singura școală de radio gratuită – Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe Găină

0

Copiii care au învățat în ultimii ani de la SuperEroii Itsy Bitsy să își activeze puterile interioare de care au nevoie pentru a crește cu încredere și să își arate măreția și talentele au acum șansa să devină studenți la „Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”. Până pe 15 martie, copiii cu vârste mai mici de 10 ani, care știu ce vor, care se exprimă dezinvolt și își spun cu încredere părerea despre lume și viață, pot deveni studenți la noua școală de radio pentru copii, dar și inspirație pentru noi toți.

Părinții își pot înscrie copiii completând formularul de înscriere sau pe itsybitsy.ro. Școala se va desfășura pe tot parcursul anului, iar studentii Școlii de SuperEroi vor fi aleși în urma unui proces de selecție. Fiecare student admis la „Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină” va fi prezent timp de o săptămâna, zi de zi, în studiourile radio și video ale Itsy Bitsy. Fiecare copil participant la Școală va trece prin probe de cunoaștere și explorare a universului său interior și exterior, însoțit de SuperEroii săi preferați: Itsy, Bitsy, SuperZapa, Spinner, Spark și DjDodi. Participarea la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy este gratuită.

După o săptămâna plină de experiențe de învățare prin joacă, fiecare copil-student are parte de o surpriză care are legătură cu pasiunea lui. Școala a început în februarie și primii 3 studeni, pasionați de sport, gătit și spațiu cosmic au avut bucuria de a se întâlni on-line cu Simona Halep, cu Chef Ștefan Popescu și cu Adrian Sonka – coordonatorul Observatorului Astronomic din București.

Copiii care urmează „Școală de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găînă” se îmbogățesc cu cunoștințe noi, în special de mass media, capătă experiență de radio, video și show, au parte de multă joacă creativă, își cresc încrederea în ei și în gândirea proprie.

„Itsy Bitsy este locul în care copiii se simt în siguranță, ascultați și văzuți, se simt liberi să se exprime așa cum ei doresc. Atunci când sunt valorizați, copiii simt că aduc o contribuție unică societății, o contribuție care îi împlinește, le dă un scop măreț în viață. Noi îi ajutăm pe copii să își activeze puterile interioare, să devină conștienți de visul lor de viață și să facă primii pași. Fiecare copil merită să-și împlinească visul și să fie fericit.” – Nadia Tătaru, director Itsy Bitsy

Copiii-studenți și călătoria lor la Școală de Supererori sunt o sursă de inspirație pentru cei care le urmăresc evoluția în direct la radio și în on-line. Deși sunt încă mici, lumea interioară a copiilor de azi, viziunea asupra vieții sunt surprinzătoare pentru majoritatea adulților. Copiii din Generația Alpha (cei născuți după 2010) au o copilărie diferită față de cea a generațiilor anterioare (X, Y, Z) și de cele mai multe ori părinții și profesorii nu sunt conștienți de modul diferit în care ei se raportează la viață. Copiii de azi au acces foarte rapid la foarte multe informații, tehnologia face parte din viață lor, sunt preocupați de globalizare și ecologie, ei cresc în familii diverse care își schimbă locuința și serviciul și asta îi face mai adaptativi și mai colaborativi. Iar meseriile pe care copiii de azi le vor avea nu s-au inventat încă. Așadar, SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe Găină face posibilă o creștere deopotrivă atât a copiilor, cât și a adulților, fie ei părinți, profesori, bunici etc.

***ITSY BITSY este unica platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucureșți și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi, că 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulat campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullyingului în şcoli.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.