Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Copiii mai putin norocosi au nevoie de ajutorul tau!

0

Sperăm că ești bine și că te bucuri, alături de cei dragi, de magia sărbătorilor ce se apropie. Atât de puțin ne trebuie să fim fericiți.

Venim către tine în numele celor mai puțin norocoși. Îți vorbim despre copiii care nu au deloc sprijinul familiilor și despre cei pentru care viața este de fapt supraviețuire. Centrele și casele noastre de tip familial găzduiesc 142 de astfel de copii. Dar am pierdut numărul celor din comunitățile extrem de sărace. I-am sprijinit în toată această perioadă cu alimente, materiale de igienă, medicamente și dragoste. De multe ori, pachetele de la noi erau tot ce aveau de pus pe masă, iar grija noastră – singura lor alinare. Pentru copii am asigurat și acces la școala online. Am făcut tot ce am putut să le fie bine, să fie în siguranță și să simtă un pic de bucurie.

Acum e și mai rău. E frig, sunt iar însingurați, le este foame și frică pentru mâine. Au nevoie de mâncare, haine groase, jucării, cărți și rechizite. Au nevoie și de sprijinul tău pentru a trece de iarna asta grea.

Puterea lui ÎMPREUNĂ rămâne un mod de acțiune. Dacă ești bine, fă un bine și unui copil dezavantajat. Donează 100 de lei pentru a-i ajuta pe cei în nevoie!

Ajută un copil!

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.