Copiii au ales: aproape 60% dintre micuți preferă în vacanță plastilina Play-Doh

0

57% dintre copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani adoră să se joace în această vară cu super-plastilina Play-Doh „Frizeria pentru minioni”. Potrivit unui studiu realizat de producătorul de jocuri și jucării Hasbro România, în parteneriat cu Phoenicia Holiday Resort din stațiunea Mamaia, cei mici preferă jocurile creative în vacanță. Cercetarea face parte dintr-un proiect inițiat de Hasbro România cu scopul de a afla care sunt jucăriile preferate de copii pe timpul verii.
Cercetare Hasbro (3)

Simpaticii minioni i-au cucerit pe copiii aflați pe litoral, care au ales să dea frâu liber creativității alături de plastilina Play-Doh. Conform aceleiași cercetări, pe locul al doilea în topul preferințelor copiilor de 3-6 ani se află un alt set de plastilină: Play-Doh „Salonul lui Rainbow Dash”.
În același timp, 70% dintre fetițele cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani au ales să intre în lumea magică My Little Pony, împreună cu poneiul Rarity, iar băiețeii din aceeași categorie de vârstă au plasat figurinele Transformers în topul preferințelor.

Copiii cu vârste de peste 10 ani au participat și ei la cercetarea Hasbro, iar 44% dintre aceștia au oferit jocului Jenga titulatura de cel mai distractiv joc al verii. Astfel, chiar și în vacanță, copiii aleg jucării care le stimulează imaginația și care le testează și dezvoltă perspicacitatea. Pe de altă parte, copiii de peste 10 ani care au participat la cercetare au plasat pe locul al doilea blasterele Nerf și Nerf Rebelle, care le permit să pornească adevărate bătălii răcoritoare cu alături de prieteni.

Pornind de la această cercetare, adulții care se pregătesc să plece în vacanță alături de copiii lor știu ce jucării să pună în bagaj. „Pentru părinți, alegerea jucăriilor potrivite pentru vacanță este o mare provocare.

Acest studiu ne convinge încă o dată de importanța pe care adulții trebuie să o acorde alegerii jucăriilor atunci se pregătesc să plece în vacanță cu familia. Este bine să țină cont de faptul că toți copiii au nevoie de diversitate pentru a nu se plictisi, de aceea trebuie să aleagă, împreună cu cei mici, jucării ce le vor stimula creativitatea și care le dau posibilitatea să interacționeze cu părinții. Astfel vor reuși să petreacă o vacanță plină cu armonie, înțelegere și amintiri frumoase” a declarat Ligia Moise, psiholog.

Cercetarea privind topul preferințelor copiilor în materie de jucării de vară este prima activitate de acest fel
întreprinsă de Hasbro în România și Phoenicia Holiday Resort.

Despre Hasbro
Hasbro este una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri și jucării din întreaga lume. Misiunea companiei este una clară: aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacă ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se află câteva dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop sau Play- Doh.
Înființată în urmă cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent unele dintre cele mai mari braduri de jocuri și jucării, dar și jocuri digitale și filme, reușind să răspundă cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producătorul a reușit să iasă în evidență de fiecare dată, prin inovația produselor și varietatea lor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.