Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Copac cu copac, reînverzim țara. 1 copac, pentru orice comandă plasată pe biodeck.ro.

0

Cu intenții bune. Plantăm un copac la fiecare comandă plasată pe biodeck.ro 🌳🌳🌳

Biodeck lansează campania ”Cu intenții bune. Plantăm un copac pentru fiecare comandă lansată pe biodeck.ro” în perioada 1 – 30 noiembrie. Campania face parte dintr-un plan ambițios al companiei Biodeck de a planta 100.000 de copaci până la finalul anului 2030.

Se apropie perioada cu cea mai mare încărcătură de consum a anului: black friday și apoi febra sărbătorilor. Pentru că  oamenii se simt mult mai generoși în aceasta perioadă, față de familie, față de prieteni, față de ei înșiși, ne dorim ca anul acesta să le oferim șansa de a fi generoși față  de natură. Care are nevoie de atenție și îngrijire din partea noastră.

Anul aceasta, ne dorim ca partenerii noștri să fie parte din misiunea noastră. Ne dorim, ca împreună cu ajutorul lor, să-i arătăm naturii puțin respect. Astfel, la orice comandă lansată de ei în perioada 1 – 30 noiembrie, vom planta câte un copac în numele lor.

Cum facem asta: vom lucra împreună cu un Asociația Viitor Plus și vom dona către ei suma revenită în urma comenzilor plasate timp de 1 lună de zile.

Împreună vom planta copaci care vor ajuta pădurea să-și reîntregească familia. Plantarea unei noi perdele forestiere, va avea loc într-o regiune cu nevoie de împădurire critică, în sudul României. Obiectivul campaniei este acela de a ajuta la împădurirea și revitalizarea zonelor deșertificate sau terenurilor degradate.

După plasarea unei comenzi pe biodeck.ro, clientul va primi un certificat de adopție pentru copaci. Odată ce arborii vor fi plantați, în primăvara lui 2021, acesta va putea urmări pe pagina proiectului https://www.facebook.com/adoptauncopac  actualizări cu privire la dezvoltarea pădurii din care aceștia fac parte.

Misiunea echipei Biodeck este aceea de a face lumea un loc mai bun pentru generațiile viitoare. Această campanie va permite tuturor clienților și partenerilor noștri să fie parte din misiunea noastră și împreună să lăsăm în urmă o lume mai curată, mai bună.

Copac cu copac, reînverzim țara. 🌳

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.