Coordonator campanie donatii SMS pentru cauza padurilor la Plantam Fapte Bune. Vrei?

0

Coordonator campanie donatii SMS pentru cauza padurilor

Padurile noastre sunt de valoare si in perioada aceasta sunt puternic incercate. Noi ne dorim sa fim mai puternici pentru a ne extinde demersurile in fiecare judet din tara!

De aceea ne cautam un coleg nou in echipa, care sa ne ajute sa crestem capacitatea de organizare a actiunilor noastre.

Iti doresti sa construiesti o campanie de donatii prin SMS? Sau ai experienta in acest sens in trecut? Crezi ca poti construi alaturi de noi o campanie prin SMS pentru cauza padurilor din Romania? Perfect, noi iti dam ocazia ideala: „Plantam fapte bune in Romania!” isi cauta coordonator al campaniei de donatii prin SMS, care sa ne transpuna cu mult curaj si multa inovatie cauza noastra: cresterea si protejarea padurilor din Romania!

Coordonatorul de campanie de donatii prin SMS va colabora cu responsabilul de comunicare al echipei pentru a construi mesajele si cu partenerul media pentru a realiza si ulterior pune in aplicare planul media al campaniei.

De asemenea, aceasta persoana va mentine legatura cu persoanele de contact din partea operatorilor telecom (Cosmote, Orange si Vodafone). Detaliile complete ale pasilor de parcurs se regasesc pe pagina donatie.ro

Asteptam CV-ul tau pana la data de 1 august 2012 la adresa: voluntar@plantamfaptebune.ro.

Impreuna plantam fapte bune in Romania!

Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

Comentează