Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Contribuția TA la viitorul domeniului social

0

Cum va arăta viitorul domeniului social?

Suntem cu toții curioși să aflăm răspunsul la această întrebare pentru a înțelege cum putem fi relevanți în ceea ce facem și peste 10 ani.

Ei bine, acum, chiar TU poți să-ți aduci contribuția la definirea profilului profesionistului din domeniul social din anul 2030. Bucură-te de călătoria spre viitor, care începe aici!

Citește Indicațiile de Călătorie și apoi pornește în aventura FOCUS!

Explorează Opririle și află care sunt ultimele tendințe în materie de Factori Demografici & Economici, Puterea Comunității și a Conexiunilor, Sănătate Holistică și Colaborare Om – Tehnologie.

Accesează Butonul Contribuția mea la viitor și oferă-ne perspectiva ta prin completarea chestionarului.

Nu uita să apeși butonul Trimite pentru a încheia călătoria!

Așteptăm contribuția ta până pe 31 martie 2021. Promitem că după această dată vom împărtăși cu tine imaginea viitorului domeniului social pentru a putea înțelege împreună cum putem ajunge acolo!

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.