Continuă înscrierile pentru desemnarea celor mai bune proiecte de mediu din România

0

 Au mai rămas doar câteva zile pâna când companiile, ONG-urile, școlile și alte instituții publice din toată țara, iși pot înscrie proiectele de mediu în Gala Pentru un Mediu Curat! Juriul, format din specialiști în domeniu și reprezentanți ai mediului de afaceri din România, va premia cele mai bune proiecte și exemple de bune practici destinate îmbunătățirii condițiilor de mediu în cadrul comunităților locale, precum și programele de responsabilizare socială dezvoltate de companii, instituții publice și organizații nonguvernamentale.

Înscrierea proiectelor se poate face pe platforma online dedicată Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat, găzduită de site-ul www.ecotic.ro. Proiectele vor fi înscrise în urma transmiterii pe adresa de mail office@ecotic.ro a formularului  disponibil pe www.ecotic.ro și pe www.alucro.ro. Formularul include o scurta descriere a proiectului dar și datele de contact ale organizatorilor respectivului proiect propus pentru înscrierea în Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat. Înscrierile se fac în perioada 21 octombrie – 05 decembrie 2013.

În 2012, Premiul cel Mare a fost caștigat de Rompetrol pentru proiectul „Împreuna pentru fiecare”, Premiul de Excelență a fost acordat companiei Vodafone România pentru proiectul „Factura electronica”, Premiul Eco a fost acordat Colegiului Economic ,,D.P. Martian” din Alba Iulia pentru proiectul „PRONATURA 2012”. Premiile speciale au fost câștigate de Școala Gimnazială Specială pentru deficienți de auz ,,Sfânta Maria” pentru proiectul „Spatiul verde-Garantia vieții” și de SIEMENS România pentru proiectul „VICTORIA 20.20”.

Formularul de inscriere: GALA PREMIILOR PENTRU UN MEDIU CURAT – formular de inscriere in concursul Galei

Calendarul de desfășurare al Galei din 2013,  este următorul:

  • Înscrierile în concurs se vor face până pe data de 5 decembrie, 2013;
  • Jurizarea proiectelor înscrise se va face în perioada 6 – 9 decembrie 2012, urmând ca în data de 10 decembrie să fie anunțați câștigătorii Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat.
  • În data de 12 decembrie 2013 va avea loc decernarea premiilor în cadrul unei gale festive.

Organizatorii ediției a V-a a Galei Pentru un Mediu Curat sunt: ECOTIC, Asociația Non Profit Alucro, Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România și Hotnews.ro, sub egida Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice.

Mai multe detalii cât și regulamentul concursului îl găsiți accesând www.ecotic.ro și www.alucro.ro.

gala-5

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.