Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Consultație completă de nutriție pentru donație în favoarea Policy Center for Roma and Minorities

0

Lavinia Fratila: „Poate nu mulți dintre voi știți, dar eu sunt tehnician nutriționist și trainer pe nutriție de peste 10 ani. Am lucrat cu foarte mulți oameni și i-am ajutat să-și schimbe stilul de viață și să înțeleagă ce se întâmplă în corpul lor.”

Sursa aici.

Pentru că trăim vremuri grele vreau să vă propun ceva cine donează cel puțin 100 de lei în contul Fundației a cărui director executiv sunt – Policy Center for Roma and Minorities, va beneficia de o consultație completă de nutriție – de o oră în care o să facem evaluare generală a stării de sănătate, evaluarea obiceiurilor alimentare și voi face recomandări despre o alimentație sănătoasă și despre un stil de viață potrivit fiecăruia. Cine dorește mai multe consultații va face de fiecare dată donație în contul Policy și cu dovada donației ne întâlnim online pentru 45 de minute săptămânal să verificăm progresul și să facem ajustări acolo unde este cazul.

Asta știu eu să fac și așa am ales să-mi sprijin organizația și să fac tot ce pot pentru a continua ceea ce am început să facem acum mai bine de 10 ani.

Datele bancare sunt:

Fundatia Policy Center for Roma and Minorities

Cont in lei:
IBAN: RO75BTRL04301205H23789XX
SWIFT: BTRLRO 22
Banca Transilvania, Agenția Orășelul Copiilor, Șos. Olteniței nr. 50, sector 4, București

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.