Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Consultanți în promovarea online a micilor întreprinderi? VEZI Proiectul YOU!

0

Promote Business aduce împreună tinerii ce nu sunt cuprinşi nici în educaţie sau formare şi nici angajaţi pe piaţa muncii dar care au competențe în marketingul online și întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) ce doresc să-și dezvolte competitivitatea pe piață.

Project Logo

Scopul proiectului este integrarea tinerilor pe piața muncii prin formarea lor pentru a deveni consultanți în marketingul / promovarea online a micilor întreprinderi.

Obiective: Proiectul You. Promote Business va implica întreprinderile mici și mijlocii și tinerii într-un proces de training și practică, vizând astfel două preocupări majore ale Uniunii Europene astăzi: Competitivitatea întreprinderilor mici și mijlocii. Accesul și incluziunea tinerilor în piața muncii și în societate.

Obiective specifice ale proiectului:

  • Înlesnirea accesului tinerilor în micile întreprinderi prin practică la locul de muncă.
  • Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) prin dezvoltarea activității de promovare online, creșterea potențialului acestora pe piața pe care activează prin disponibilitatea acestora 7 ore din 24 și atragerea de noi clienți.

Dezvoltarea unui program care furnizează tinerilor o traiectorie directă fie către angajare, auto-angajare sau formare profesională. Dezvoltarea unui program care dezvoltă atât aspirațiile tinerilor cât și încrederea și stima de sine a acestora. Alinierea programului de formare cu calificările existente în fiecare stat partener. Furnizarea de sprijin continuu participanților.

Pentru managerii interesați contăm pe sprijinul dvs prin completarea acestui chestionar care ne ajuta să determinăm nevoia micilor firme de promovare on-line: docs.google.com 

Pentru tinerii interesați de acest proiect ne va ajuta să identificăm persoanele interesate subiectul promovării on-line și cum utilizează aceste canale de promovare on-line în momentul de față: docs.google.com.

www.civitas.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.