„Construim liderii de maine” CEO Clubs International în parteneriat cu Fundaţia LEADERS

0

CONSTRUIM LIDERII DE MAINE!

CEO Clubs International în parteneriat cu Fundaţia LEADERS

Începând cu luna ianuarie a anului 2013, CEO Clubs International susţine una dintre cele mai inovatoare organizaţii în ceea ce priveşte dezvoltarea leadershipului in România, Fundaţia LEADERS.

Fundatia îşi propune creşterea responsabilităţii sociale şi îmbunătăţirea sistemului educaţional din România prin dezvoltarea de programe personalizate pentru liceeni, studenţi şi tineri manageri şi antreprenori dornici să înveţe şi să îşi îmbunătăţească abilităţile de leadership. Printre iniţiativele fundaţiei se numără: Leadership Autentic, LEADERS Education,LEADERSSchoolşiLEADERSAcademy.

Pornind de la valori şi obiective comune, CEO Clubs International a decis să se implice alături de LEADERS  în programele dezvoltate de fundaţie pe parcursul anului 2013, aducând o parte din membrii clubului în calitate de vorbitori la programele şi evenimentele organizate în anul 2013 de  aceasta.

CEO Clubs International este una dintre cele mai mari şi mai vechi organizaţii non-profit implicate în crearea unui mediu favorabil pentru lideri şi antreprenori din întreaga lume. Înfiinţat în anul 1977, clubul numără astăzi peste 8000 de membrii şi peste 60 de membrii în România (membrii care conduc companii precum: Google, Microsoft, Happy Tour, Abbott, Lufkin, Xerox şi mulţi alţii). Obiectivul organizaţiei CEO Clubs International este acela de a dezvolta o platformă unică de schimb, învăţare şi dezvoltare pentru factorii de decizie la nivel mondial.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează