Constructiile romanesti, a treia crestere in UE!

0

Se pare că luna noiembrie a anului trecut a fost foarte bună pentru industria construcţiilor din România! Conform unor date oficiale ale Uniunii Europene, construcţiile din România au înregistrat a treia cea mai mare creştere la nivelul Uniunii. Redăm în continuare o parte din articolul publicat în limba engleză de Romanian Times.

Romania had third-highest growth in construction in EU

„Romanian construction output rose by 2.9 per cent month on month in November last year, the third-highest increase in the European Union, official data showed today (Tues). Seasonally-adjusted data placed Slovakia and Portugal ahead of Romania in terms of output growth in construction, with monthly advances of 13.7 per cent and 4.1 per cent, respectively, EU’s statistical office Eurostat said.”

casa

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează