Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Constănțenii participă gratuit la TriKids Duatlon și Crosul de 5km, în cadrul TriChallenge

0

Organizatorii TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, anunță astăzi că, pentru a sprijini adopția sportului și a unui stil sănătos de viață, constănțenii se vor bucura de participare gratuită la probele TriKids Duatlon și Crosul de 5km.

Am ajuns la al zecelea an, practic, o bornă istorică, în care Constanța găzduiește cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei și este momentul să dăm, la rândul nostru, ceva înapoi comunității care este alături de noi, an de an. Astfel, în cadrul acestei ediții, probele TriKids Duatlon și Crosul de 5km vor fi gratuite pentru constănțeni, inclusiv pentru cei de vârste fragede, pentru a ne aduce contribuția noastră în dezvoltarea sănătoasă a generațiilor care vin din urmă”, a declarat Vlad Stoica, General Manager, smartatletic.

Informații complete despre condițiile de participare și traseul probei TriKids sunt disponibile pe pagina http://trichallenge.ro/trikids/info/probe/.

Peste 900 de sportivi s-au înscris, deja, la startul competiției, iar organizatorii mizează pe o prezență a peste 2.000 de pasionați de mișcare, la Mamaia. De asemenea, 20 de țări din întreaga lume vor fi reprezentate de sportivii prezenți la startul celor trei zile de competiții.

TriChallenge reprezintă trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, și proba de Aquatlon, precum și proba H3RO, pe distanța standard de half-triathlon.

Mai mult, în premieră, în cadrul competiției, se vor desfășura trei campionate naționale: Campionatul Național pe distanța half-triathlon, Campionatul Național de Sprint și Campionatul Național de Aquatlon.

În plus, TriChallenge va eprezenta o etapă premium, în cadrul Cupei României Bittnet RTS.

Până în prezent, TriChallenge Mamaia a fost și gazda a două cupe Europene, ajungand astfel pe harta europeana a competițiilor majore de triatlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.trichallenge.ro și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/TriathlonChallenge.

TriChallenge este un eveniment organizat de către Smartatletic, finanțat de Primăria Constanța.

Proiect: EVENIMENT SPORTIV DE TRIATLON PENTRU AMATORI ȘI PROFESIONIȘTI

Valoare proiect:535.000 LEI

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.