Constanța a început să-și voteze oamenii de valoare!

0

ov-2015-banners-voteaza_601x168-1

În perioada 6 ianuarie – 28 februarie, votează în fiecare zi eroii oraşului tău şi promovează excelenţa.

Demonstrează încă o dată că societatea are valori, că românii se pot mobiliza, că prin spirit solidar și participare constructivă putem schimba cursul societății în care trăim.

Acesta este idealul care ne-a motivat și care ne-a adus pe toți împreună, aici.

Din 6 ianuarie Constanța votează pe www.oamenidevaloare.ro.

Alatură-te și tu acestei inițiative și exprimă-ți opțiunea!

Nu ne oprim aici, de-abia am început. Reconstrucția morală continuă.

Din 6 ianuarie, fiecare apreciere adresată unuia dintre propușii celor 10 secțiuni este înregistrată în sistemul unic de votare al Campaniei.

Tentativele de fraudare vor duce la blocarea utilizatorului și anularea voturilor. Așadar, dacă doriți cu adevărat să-i oferiți trofeul Oameni de Valoare personalității pe care o susțineți, respectați-l ca individ în societate, ca valoare pentru sistemul în care activează și premiați-l zilnic cu un singur vot.

Numărul de voturi primite de o personalitate propusă în cadrul Campaniei trebuie să fie egal cu numărul de susținători unici.

Campania are la bază principii fundamentale precum corectitudinea, transparenţa, promovarea valorilor morale şi identificarea unor modele demne de urmat, deziderate ce nu pot fi atinse decât prin adoptarea unui comportament integru şi corect.

Pe 7 martie 2015 Neptun Tv va transmite in direct Gala Oameni de Valoare.

Organizatorul evenimentului este Asociatia Clubul Isis, cu sprijinul Spitalului Privat Isis.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează