Constanța a început să-și voteze oamenii de valoare!

0

ov-2015-banners-voteaza_601x168-1

În perioada 6 ianuarie – 28 februarie, votează în fiecare zi eroii oraşului tău şi promovează excelenţa.

Demonstrează încă o dată că societatea are valori, că românii se pot mobiliza, că prin spirit solidar și participare constructivă putem schimba cursul societății în care trăim.

Acesta este idealul care ne-a motivat și care ne-a adus pe toți împreună, aici.

Din 6 ianuarie Constanța votează pe www.oamenidevaloare.ro.

Alatură-te și tu acestei inițiative și exprimă-ți opțiunea!

Nu ne oprim aici, de-abia am început. Reconstrucția morală continuă.

Din 6 ianuarie, fiecare apreciere adresată unuia dintre propușii celor 10 secțiuni este înregistrată în sistemul unic de votare al Campaniei.

Tentativele de fraudare vor duce la blocarea utilizatorului și anularea voturilor. Așadar, dacă doriți cu adevărat să-i oferiți trofeul Oameni de Valoare personalității pe care o susțineți, respectați-l ca individ în societate, ca valoare pentru sistemul în care activează și premiați-l zilnic cu un singur vot.

Numărul de voturi primite de o personalitate propusă în cadrul Campaniei trebuie să fie egal cu numărul de susținători unici.

Campania are la bază principii fundamentale precum corectitudinea, transparenţa, promovarea valorilor morale şi identificarea unor modele demne de urmat, deziderate ce nu pot fi atinse decât prin adoptarea unui comportament integru şi corect.

Pe 7 martie 2015 Neptun Tv va transmite in direct Gala Oameni de Valoare.

Organizatorul evenimentului este Asociatia Clubul Isis, cu sprijinul Spitalului Privat Isis.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează