Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONNECTOR. De ce CONNECTOR?

0

CONNECTOR

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), prin programul Tineret in Actiune, organizeaza, in perioada 29-30 iunie, CONNECTOR – un eveniment care isi propune sa conectezeorganizatii din toate sectoarele implicate sau interesate de invatarea nonformala.

CONNECTOR va aplica principiul „vino cu un prieten al nonformalului” – reprezentanti ai ONG-urilor active in zona nonformalului vor putea veni insotiti de un “prieten al nonformalului” din comunitatea lor. Acest prieten trebuie sa reprezinte o organizatie care este activa sau sprijina invatarea nonformala din alt sector decat cel al ONGurilor. Organizatiile „prietenilor” pot proveni din randul institutiilor de invatamant preuniversitar si universitar, firmelor / companiilor private, institutiilor publice etc.

De ce CONNECTOR?

Pentru a crea un cadru de interactiune reala prin:
– explorarea resurselor si oportunitatilor de colaborare din diferite sectoare (ONG, business, public etc.) pe care le avem la dispozitie legate de invatarea nonformala
– dezvoltarea unui plan de activitati comune in sfera invatarii nonformale plecand de la aceste oportunitati in jurul unor evenimente si idei concrete

Cum?
Printr-un proces de doua zile care va reuni elemente din ateliere proiective, facilitare grafica si tehnica open space.

Cum te poti inscrie?

Completand formularul de inscriere disponibil pe www.tinact.ro (www.tinact.ro/aplica-la-eveniment/IDevent/947) pana pe data de 19 iunie. 
Criteriile de selectie avute in vedere:
– experienta practica a organizatiei reprezentate in activitati de invatare nonformala si motivatia candidatului
– modul in care se intentioneaza sa se foloseasca experienta si conexiunile din cadrul evenimentului
– colaborarea cu „prietenul” nonformalului 

 

Cand, unde si ce costuri se acopera?

Programul efectiv de lucru se desfasoara pe parcursul a doua zile: 29 si 30 iunie. Cazarea si masa sunt asigurate din seara zilei de 28 iunie pana in dimineata zilei de 1 iulie si vor fi acoperite de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale prin programul Tineret in Actiune. Trasnportul va fi acoperit de catre participanti, reprezentand co-finantare.

Evenimentul va avea loc la Predeal, hotel Eden. Pentru identificarea locului pe google maps, click AICI.

Informatii suplimentare: www.tinact.ro/detaliu-calendar

connector

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.