Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Connection 2014 – Conferința celor ce transformă ideile în acțiuni sustenabile

1

Între 10 și 13 iulie, Impact Hub Bucharest organizează Connection 2014, conferința celor ce transformă ideile în acțiuni sustenabile.

Pe parcursul celor 4 zile de conferință, agenda va fi compusă din intervenții plenare, conversații comune și grupuri de lucru.

Connection-2014

Pe scurt, prima zi aduce perspective diverse asupra unor elemente importante ce compun realitatea locală curentă a României – cu accent pe provocările economice și sociale. În cea de-a doua zi se va construi o înțelegere comună asupra provocărilor cheie intersectoriale și a modului în care fiecare participant poate contribui la construirea de soluții sustenabile. Cea de-a treia zi este dedicată unui laborator practic de inovare, urmată de planul de acțiuni concrete ce va închide conferința.

Impact Hub Bucharest se află de peste 2 ani la intersecția dintre mediul de afaceri și societatea civilă, dintre antreprenoriat și mediul corporatist, dintre actorii din zona de impact social și cei orientați către profit. Această expunere ne-a permis să observăm îndeaproape cum multe inițiative cu potențial eșuează în a deveni sustenabile pe termen lung. Pentru a adresa aceste provocări am invitat la Connection reprezentanți ai tuturor mediilor cu care noi lucrăm și suntem convinși de valoarea adăugată pe care o poate aduce o astfel de abordare colaborativă.” a declarat Oana Păun, Co-Fondator Impact Hub Bucharest și organizator al conferinței Connection 2014

Printre invitații confirmați până la acest moment se numără: Andrei Țărnea (Institutul Aspen România), Cosmin Alexandru (Asociația ERUDIO), Cristian Lupşa (Decât o Revistă), Már István (Székelygyümölcs), Radu Crăciun (BCR), Raluca Mohanu (Coach Acreditat), Vlad Mixich (HotNews.ro)

„Scopul nostru, al BCR, este să intermediem valoarea în comunitate, să facilităm și să susținem crearea de oportunități pentru dezvoltarea socială. La Connection oamenii cu dorința și voința de a ajuta la schimbarea în bine își împart experiențele și ideile pentru a crea valoare pentru România de mâine. Suntem alături de ei și le mulțumim pentru perseverența, reziliența și munca susținută puse în slujba binelui social.” a declarat Nicoleta Deliu, Șef Departament Comuncare Corporativă și Afaceri Comunitare BCR.

Evenimentul va avea loc la Bran între 10 și 13 iulie, iar detalii despre agendă, profilele invitaților și oportunitățile pe care Connection le oferă sunt disponibile pe website-ul conferinței www.connection2014.ro.

Connection 2013 este organizat de Impact Hub Bucharest împreună cu Fundația ERSTE și BCR.

Impact Hub Bucharest este un spațiu de colaborare conceput pentru inovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Impact Hub București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.). 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.