Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONIL’ s KIDS PARTY, Super-petrecerea tuturor copiilor

0

CONIL te invite să faci parte dintr-o aventură de neutitat! Pe data de 1 iunie, intre orele 10:00 si 12:00 are loc CONIL’s Kids Party, o super petrecere organizata exclusiv ONLINE, live pe pagina de Facebook Asociația CONIL.

In ciuda circumstantelor actuale, CONIL isi doreste sa sarbatoreasca copiii de pretutideni! In cadrul evenimentului vom organiza activitati diverse, atat pentru copii tipici cat si pentru cei cu dizabilități.

Promovand ca intotdeauna incluziune si toleranta, CONIL invite copiii la ateliere online de picture, modelaj dar și la sesiuni de story-telling, alături de inimoși membri ai echipei sale. Mai mult, invitam copiii sa participe la diverse experimente, pentru ca noi credem cu adevărat in sistemul de invatare interactiv!

Petrecerea va avea multe suprize pentru cei mici, fiecare participant fiind oricum un câștigător ce va intra, printr-un singur comentariu, în cadrul tragerii la sorți a premiilor tombolei. O tombola care pune la bataie diverse premii interesante și attractive pentru cei mici! În plus, nu uitați că vom organiza și ateliere de storytelling, unde vom impartasi povesti interesante, dar si educative!

In cadrul evenimentului, copiii se vor putea bucura si de muzica, dans si jocuri! Deorece stim cat de importanta este distractia, CONIL isi doreste sa ofere tuturor copiilor momente de neuitat cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Sustine si tu alaturi de noi copiii! Iar, daca poti, doneaza in campania noastra de stranegere de fonduri pentru a promova si oferi acces la educatie de calitate si copiilor cu dizabilități. Linkul direct către campaniei îl găsești aici: https://www.facebook.com/donate/928671537594711/

Ajuta-ne sa cream o comunitate toleranta si incluziva, bazată pe respect și iubire față de toți copiii și haideți să descoperim împreună lumea din fiecare copil!

Vino cu noi într-o călătorie amuzantă online, accesând https://www.facebook.com/ScoalaCONIL/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.