„Confuzia – un bun declanșator pentru a-ți reaminti de tine.”

0

curcubeu-3d

    Confuzia – un bun declanșator pentru a-ți reaminti de tine. Cu cât o situație te va dezechilibra mai tare sau te va face să te simți încurcat și confuz, cu atât e șansa mai mare să-ți dorești claritate și echilibru și să și faci ceva pentru a le dobândi.  

 

 

În curând, la Târgul Internațional de carte Gaudeamus, două aparții inedite în peisajul de carte românească dedicată dezvoltării personale vor fi lansate de Editura Herald – volumele Cum traversezi un curcubeu. Ce faci când nu mai stii ce să faci și Conversații cu tine. Relații și comunicare prin Metoda ESPERE®.  Autoarea acestor cărți, Daniela Andreescu, este coach acreditat de International Coach Federation, formator în managementul comuncării şi relaţiilor interpersonale, facilitator pentru dezvoltare umană, mindfulness şi meditaţie.

danand_afis_Gaudeamus2013_Herald

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează