Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferintele Bootcamp University – Dezvoltare personala, Succes profesional, Inspiratie

0

Andy Szekely: “Public speaking-ul reprezintă cea mai bună școală de leadership din lume”

Conferințele Bootcamp University – Dezvoltare personală, Succes profesional, Inspirație

Cu toate că românii sunt considerați ca fiind printre cei mai bine pregătiți profesioniști din Spațiul Comunitar, aceștia nu reușesc să scoată în evidență importanța și succesul muncii lor. Cauza principală, identificată de unul dintre cei mai reputați experți în dezvoltare personală din țara noastră, este lipsa preocupării românilor pentru vorbitul în public, deoarece acest aspect scoate cel mai bine în valoare expertiza unui profesionist și reprezintă cea mai bună școală de leadership din lume.

Andy Szekely (3)

În acest context, are loc o nouă ediție a Conferințelor Bootcamp University, un proiect inedit ce face parte din Bootcamp University – singurul program complet de dezvoltare personală și profesională din România, creat de Andy Szekely. Evenimentul, care are loc în data de 14 august, la Sibiu, va conține, pe de o parte, demonstrații live de public speaking și, pe de altă parte, o serie de traininguri intensive, desfășurate în paralel, pe teme precum comunicare, negociere, persuasiune, decizii, obiective și succes.

”Acesta este cel mai practic format de conferinţă din câte am creat până acum şi cel mai eficient datorită structurii şi diversităţii. Abordăm toate cele 3 mari categorii de subiecte din dezvoltarea personală şi profesională, din toate unghiurile. Vor fi 30 de speakery și prezentări! Mai exact, vei putea învăţa persuasiune, vorbit în public şi vei găsi inspiraţie de la 3 traineri cu experienţă (Romeo Creţu, Zoia Zărnescu și cu mine), dar şi de la 27 de speakeri aflați la început de drum, dar cu o pregătire solidă şi cu multe poveşti din propria viaţă numai bune de folosit” a declarat Andy Szekely, trainer, speaker, autor și unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați experți în dezvoltare personală și profesională din România.

Un aspect inedit legat de acest eveniment este faptul că cei 27 de speakeri invitați sunt oameni obișnuiți care, după doar 3 zile de pregătire intensă, urcă, poate, pentru prima dată pe o scenă, în fața unui public. Aceștia sunt participanți la tabăra de speaking Speaker Mastery Bootcamp (una dintre cele 3 tabere ale programului Bootcamp University), iar pentru ei, susținerea unui discurs în cadrul Conferințelor de la Sibiu, din 14 august, reprezintă un prag în formarea lor ca și speakeri profesioniști. În urma discursului susținut, ei vor primi feedback live atât de la unul dintre cei 3 traineri și speakeri cu experiență – Andy Szekely, Romeo Crețu și Zoia Zărnescu – cât și de la public.

Astfel, publicul va asista și va fi implicat într-o demonstrație live de public speaking din care va avea șansa să vadă, explicate de către speakeri profesioniști tehnici, trucuri și ponturi de vorbit în public, aplicabile imediat: ”Am ales să creez o astfel de conferință în primul rând pentru a demonstra că oricine poate deveni din anonim un vorbitor de succes și îi poate inspira pe cei din jur cu mesajul său în doar câteva zile. Și în al doilea rând, pentru că nu cred în discursurile prelucrate industrial. Cred în mesaj și autenticitate! Și despre asta va fi vorba la Sibiu, pe 14 august”, a menționat Andy.

Formatul evenimentului conține 3 teme, desfășurate în paralel, și va îmbina trainingurile intensive cu speech-uri scurte (de câte 10 minute) urmate de sesiuni de feedback live, pentru a asigura dinamism și a facilita învățarea și transmiterea informațiilor.

Participanții se pot înscrie la una dintre cele 3 teme, în funcție de nevoile de dezvoltare din acest moment, astfel:

1. ”Comunică, Influențează, Convinge” – Andy Szekely va prezenta audienței cum să negocieze mai eficient și cum să aplice legile influenței sociale, astfel încât să se evite manipulare și rezultatele sa fie obținute în mod etic.
2. “Viața merită trăită” – Romeo Crețu și Andy Szekely vor arăta cum trebuie să ne comportăm dacă ne aflăm în fața unor decizii importante din viața noastră și ce trebuie să faci dacă îți dorești să îți clarifici prioritățile și valorile în viață.
3. ”Am încredere” – Zoia Zărnescu și Andy Szekely vor discuta despre modurile prin care poți să modifici deciziile și convingerile vechi și cum să faci alegeri înțelepte pentru viitor.

Mai multe detalii despre cele 3 conferințe, programul complet și modul în care se vor desfășura găsiți pe pagina evenimentului: http://bootcamp.ro/conferinta/

“Conferința se adresează persoanelor care vor să afle care sunt deciziile-cheie pentru trecerea către o viață mai bună și care sunt modalitățile prin care putem modifica deciziile și convingerile vechi, care ne trag înapoi de la obiectivele noastre reale. De asemenea, speakerii noștri ne vor prezenta povești reale despre ce înseamnă să reușești în viață și modalitățile prin care ne putem clarifica prioritățile și valorile, astfel încât să găsim echilibrul și împlinire, nu doar succes și bucurii pe moment”, declară Rareș Zlătaru, organizatorul proiectului “Conferințele Bootcamp University”.

Cei interesați se pot înscrie la conferință pe website-ul http://bootcamp.ro/conferinta/.

Despre Andy Szekely:

Andy Szekely este autor, speaker și antreprenor, pasionat de dezvoltare personală și leadership.
Ca autor, a publicat 5 cărți, a produs peste 100 de ore de materiale multimedia pentru educația personală și profesională a adulților și editează un newsletter on-line cu peste 65.000 de abonați.
Ca vorbitor public și trainer, a lucrat cu peste 50 de companii în 5 țări europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China.

Ca antreprenor, a fondat două companii (o editură și o firmă de training și consultanță) și a inițiat Fundația Alpha Leadership – pentru educația viitorilor lideri ai României.

Proiectul său semnatură este Bootcamp University – o tabără de training intensiv pentru dezvoltarea personală și profesională a adulților cu spirit antreprenorial.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.