Conferinta SUCCES PENTRU ROMANIA, 17 noiembrie 2012

0

Daca:

  • esti student si iti doresti o cariera profesionala solida;
  • esti tanar si vrei sa-ti faci o afacere intr-o tara ca afara;
  • esti antreprenor si doresti sa excelezi participand la crearea unei comunitati de oameni de succes.

Atunci, participarea la prima conferinta care isi propune promovarea conceptului ca doar impreuna suntem mai puternici, este exact locul unde succesul iti da intalnire! „Succes pentru Romania” doreste sa creeze si sa sustina o comunitate de tineri profesionisti, precum si sa fie promotorul educarii si sustinerii unei tinere generatii de elita.

Te asteptam sambata 17 noiembrie 2012 sa CONSTRUIM VIITORUL IMPREUNA cu: Nader ASHCHI, Marius GHENEA, Péter BARTA, Rucsandra HUREZEANU si Sergiu BIRIS. Programul conferintei va incepe la ora 09.00 la Crystal Palace Ballrooms, Sala Atena, adresa Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti.

Biletele pot fi achizitionate prin My Ticket si in reteaua magazinelor partenere. Detalii si pachetele de bilete le gasiti aici www.succespentruromania.ro. Iar pentru ca ne dorim o schimbare pozitiva in societate, oferim 100 de bilete gratuite tinerilor cu posibilitati reduse, detalii aici.

Detalii la:

www.succespentruromania.ro

contact@succespentruromania.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează