Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta SUCCES PENTRU ROMANIA, 17 noiembrie 2012

0

Daca:

  • esti student si iti doresti o cariera profesionala solida;
  • esti tanar si vrei sa-ti faci o afacere intr-o tara ca afara;
  • esti antreprenor si doresti sa excelezi participand la crearea unei comunitati de oameni de succes.

Atunci, participarea la prima conferinta care isi propune promovarea conceptului ca doar impreuna suntem mai puternici, este exact locul unde succesul iti da intalnire! „Succes pentru Romania” doreste sa creeze si sa sustina o comunitate de tineri profesionisti, precum si sa fie promotorul educarii si sustinerii unei tinere generatii de elita.

Te asteptam sambata 17 noiembrie 2012 sa CONSTRUIM VIITORUL IMPREUNA cu: Nader ASHCHI, Marius GHENEA, Péter BARTA, Rucsandra HUREZEANU si Sergiu BIRIS. Programul conferintei va incepe la ora 09.00 la Crystal Palace Ballrooms, Sala Atena, adresa Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti.

Biletele pot fi achizitionate prin My Ticket si in reteaua magazinelor partenere. Detalii si pachetele de bilete le gasiti aici www.succespentruromania.ro. Iar pentru ca ne dorim o schimbare pozitiva in societate, oferim 100 de bilete gratuite tinerilor cu posibilitati reduse, detalii aici.

Detalii la:

www.succespentruromania.ro

contact@succespentruromania.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.