Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferința online “Omul din spatele unui profesor. Educație în lumea nouă”

0

Am experimentat școala online, am adaptat metodele de lucru, am descoperit multe platforme și am făcut tot posibilul pentru ca elevii să continue să înveţe. A trebuit să ne adaptăm cu toţii la o viață nouă, într-o lume nouă, necunoscută. Finalul acestui an școlar este diferit față de tot ce ne puteam imagina. Însă, noi ne-am adaptat pentru a reveni în sprijinul profesorilor din comunitatea noastră. 

Pe 13 iunie, ora 11:00, vă așteptăm la Conferința online “Omul din spatele unui profesor. Educație în lumea nouă”, care va avea loc pe platforma Zoom, într-un context cald și prietenos în care să ne bucurăm de micile victorii obținute în ultimele luni. 

Vă invităm alături de noi și de cei 5 speakeri prezenți la eveniment să povestim despre metodele ingenioase descoperite și adaptate pentru mediul online, despre emoțiile trăite în această perioadă și gestionarea lor și despre gestionarea cancelariei în vremuri de pandemie și școală online. 

Invitaţi: Ana Maria Rusu – profesor de educație muzicală din comunitatea MERITO care deține platforma Edumuzicala.ro, unde translatează obiective de învățare în competențe de educație – Alina Cîrjă – este cunoscută în mediul academic pentru lucrarea Școala Centrată pe copil: schimb de bune practici între sistemul educațional român și cel finlandez. Este lector universitar și pregătește viitorii profesori din învățământul primar și preșcolar. – Cătălin Stoica – “Hai Sus” a fondat Academia de Bine, loc plin de informații prețioase care ne conectează de fiecare dată la umanul din noi și la integritatea noastră. – Antonela Samson – psiholog logoped si psihoterapeut (analiza tranzactionala) – Anca Dediu – învățătoare la o școală din mediul rural aflată la 56 de km de Galați. 

Conferinţa face parte din programul asociaţiei PlaYouth – “Împreună educăm Generaţii” în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice.Toţi profesorii vor primi adeverinţă de participare. 

Intrarea este în valoare de 40 de lei, pentru că ne dorim ca toți cei care vor să intre online să își asume cu responsabilitate că vor participa la eveniment.

Bilete, aici: https://eventbook.ro/other/bilete-conferinta-online-omul-din-spatele-unui-profesor-educatie-in-lu mea-noua 

PlaYouth este asociația care aduce jocul, arta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-creative, la care pot participa şi părinţii, într-un mediu primitor, călduros şi vesel. Organizăm ateliere, cursuri, evenimente și petreceri pentru copiii, dar și pentru  copii și părinți. În ultima perioadă ne-am orientat și către profesori, cărora le oferim experiențe de învățare, pliate pe nevoile lor. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.