Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferința ”Omul din spatele unui profesor”, ediția a-VII-a

0

2020 a fost un an diferit, neobișnuit și cu totul nou pentru noi toți. Ne apropiem de finalul lui și ne dorim să celebrăm flexibilitatea, noile aptitudini, ieșirea din zona de confort, întâlnirile în mediul online, conexiunea și tot ce am descoperit nou despre noi, anul acesta, prin ediția a VII-a a conferinței ”Omul din spatele unui profesor”.

Pe 19 Decembrie, sâmbătă, de la ora 11:00 povestim alături de oameni frumoși realitatea anului 2020, cu bune și cu rele.

Detalii aici.

SÂMBĂTĂ, 19 DECEMBRIE 2020 LA 11:00 UTC+02 – 14:00 UTC+02

Este anul care ne-a îndemnat la mai multă introspecție, este anul care ne-a adus împeună din toate colțurile lumii, prin intermediul mediul online și este anul care ne-a arătat cât de mult contează interacțiunea umană, față în față, pentru fiecare dintre noi.
Si nu doar în contextele sociale ci mai ales în procesul de învățare, la școală.
Sunt elevii care au intrat anul acesta în clasa pregătitoare si și-au putut vedea colegii doar câteva săptămâni, apoi au trecut la școala online. Sunt elevi care au susținut examenul de Capacitate și cel de Bacalaureat după cateva luni de scoală de acasă, în mediu incert. Sunt profesorii care au fost nevoiți să fie alături de elevi și să-i susțină însă și să descopere cum să aibe grijă de ei înșiși în tot acest proces. Și sunt și părinții care au susținut mai mult ca niciodată procesul de învățare al copiilor lor.

Vă invităm să discutăm despre toate acestea și despre lecțiile pe care le putem aplica în 2021, pe 19 decembrie. Invitații Conferinței vor fi anunțați în curând.

Toţi profesorii participanţi vor primi adeverinţă de participare. Conferinţa face parte din programul “Împreună Educăm Generaţii” al asociaţiei PlaYouth, în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice.
Prețul biletului este 48 RON, vă așteptăm cu drag alături noi. Împreună educăm generații, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Iar aceasta este superputerea profesorului!
Parteneri strategici: MERITO
Parteneri Media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, România Pozitivă

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.