Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta Nationala “Siguranta si adaptabilitate”

0

Conferinta Nationala “Siguranta si adaptabilitate”

31 mai – 21 iunie 2013

Target Active Training te invita sa participi la Conferinta Nationala “Siguranta si adaptabilitate”, desfasurata in perioada 31 mai – 21 iunie 2013, in trei orase mari din tara, dupa cum urmeaza: 31 mai Constanta, 07 iunie Sibiu si 21 iunie Bucuresti.

Proiectul este dedicat angajatilor si angajatorilor, in mod exclusiv IMM-uri, din domeniile hotelier, comert, medical si constructii. Scopul evenimentului este cel al promovarii conceptelor de dezvoltare a adaptabilitatii personale si organizationale ca raspuns la schimbarile rapide ce survin in mediul de afaceri romanesc, precum si a importantei sanatatii si securitatii in munca ca si baza a oricarei activitati.

In cadrul seminariilor de discutii vor fi prezentate cele mai recente tendinte din zona securitatii si adaptabilitatii, mai ales pentru cei interesati de domeniul hotelier si cel al comertului, prezentate de  specialisti in resurse umane si de catre traineri cu experienta in dezvoltarea profesionala.

“Siguranta si adaptabilitate” este un proiect initiat de Target Active Training, si finantat in cadrul programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 din Fondul Social European.

Pentru atingerea obiectivelor proiectului, implementarea acestuia a debutat la începutul anului 2011, prin realizarea unui studiu privind situația actuala a politicilor SSM si gradul de flexibilitate a IMM-urilor din domeniile tinta. Din studiul realizat reiese faptul ca peste 80% din cei intervievati considera ca sunt informati in privinta normelor SSM si le aplica, in timp ce mai putin de 20% dintre ei pot enumera cel putin un risc specific la care sunt expusi, diferenta ce poate fi interpretata drept lipsa de pregatire practica a angajatilor in domeniul SSM.

În același timp, peste 90% din respondenți acordă o mare importanță formării profesionale continue și dezvoltării competențelor comune cheie pentru a contribui la creșterea adaptabilității lor personale cât și a firmelor în care activează.

Mai multe informatii despre proiect puteti gasi pe www.sigurantasiadaptabilitate.ro

siguranta si adaptabilitate

Target Active Training  are ca activitate principală formarea adulților și funcționează încă din 2001, cursurile pentru adulți fiind axate pe învățarea experențială, interactivă. În urma programelor derulate, participanții descoperă propriile metode de adaptare a cunoștințelor și conceptelor necesare dezvoltării armonioase în cadrul organizațiilor din care fac parte și în cadrul mediului de afaceri românesc. Audiența căreia i s-a adresat până în acest moment a cuprins manageri, angajați, întreprinzători, din domeniile: comercial, medical, construcții, bancar, producție, publicitate, asigurări și telecomunicații, fiind organizate până acum sesiuni de învățare cu grupuri de 10 până la 200 de persoane.

 

 

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.