CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ: Intervenții sustenabile prin(în) serviciile sociale

1

CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ: Intervenții sustenabile prin(în) serviciile sociale

22-24 IUNIE 2018

Predeal, România, Sursa: aici.

  ÎNSCRIE-TE

   PROGRAM          LOCAȚIE        

VREI SĂ CONTRIBUI CU O COMUNICARE POSTER?   


 

Stimați colegi din serviciile sociale, publice și private,

Avem plăcerea să vă invităm să participați la Conferința Natională de Asistență Socială.

Conferința va avea loc în perioada 22-24 iunie 2018.

Locația: Predeal.

În acest an, conferința va sărbători 10 ani de organizare!

De-a lungul celor 10 ani, Conferința Natională de Asistență Socială a jucat un rol important în promovarea perspectivelor și a abordărilor în asistența socială din România, dar și în pregătirea angajaților serviciilor sociale pentru a aplica practici eficiente de lucru.

Programul Conferinței Naționale de Asistență Socială 2018 va aborda teme care vizează modul în care serviciile sociale intervin sustenabil pentru a susține oamenii care trăiesc în sărăcie sau se confruntă cu vulnerabilități multiple, dar și modul în care serviciile sociale reușesc să-și mențină sustenabilitatea în condițiile reducerii finanțărilor.

În cadrul Conferinței, în 23 iunie 2018, va fi serbată și Ziua Națională a Serviciilor Publice de Asistență Sociale, aflată anul acesta la a doua ediție.

Conferința se adresează deopotrivă șefilor și personalului serviciilor sociale, dar și mediului academic (studenților în asistență socială, asistenților, lectorilor și profesorilor universitari).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.