Conferinta internationala Cluj-Napoca Model United Nations 2012

0

Asociaţia NAPOCA FORUM invită tinerii de pretutindeni să ia parte la cea de a 3-a ediţie a simulării internaţionale a Naţiunilor Unite în Cluj-Napoca (NAPOMUN).

Evenimentul se va desfăşura în perioada 3-7 Septembrie 2012, cu participarea a 100 de studenţi de pe 4 continente. Limba oficială a proiectului este limba engleză. În cadrul conferinţei, participanţii vor intra în rolul diplomaţilor din cadrul Naţiunilor Unite şi vor discuta cele mai importante subiecte de pe agenda ONU la momentul actual.

Comitetele simulate la acest eveniment sunt: Consiliul de Securitate; Consiliul pentru Drepturile Omului; Consiliul Economic şi Social, Comitetul de Afaceri Externe al Parlamentului European şi Corpul Media (denumit NAPOMUN Tribune).

Invitaţi în deschiderea conferinţei sunt E.S. Ambasadorul Africii de Sud în România, Domnul Pieter Andries Swanepoel, E.S. Ambasadorul Palestinei în România, Domnul Ahmad Aqel, reprezentanţi din partea Rectoratului Universităţii Babes- Bolyai şi Ambasadorul Erasmus al Românieila Comisia Europeană, Dra. Laura Popă. NAPOMUN 2012 are sprijinul mediului academic prin Universitatea Babeş-Bolyai, Academia Română prin Centrul de Studii Transilvane şi Biblioteca Centrală Universitară, precum şi pe cel al mediului diplomatic prin Clubul Român pentru Relaţii Externe, Diplomaţie şi Afaceri Europene.

www.napomun.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează