Conferina Antreprenor – Back to business

2

Nu e destul să ştii; trebuie să aplici. Nu e destul să vrei; trebuie să faci.

Johann Wolfgang Von Goethe

Te simţi doar un simplu spectator în relaţia cu autorităţile?
Te simţi captiv într-o economie lovită de o gravă criză de încredere şi viziune?

E timpul pentru acţiune! Vino la conferinţa Antreprenor – Back to business de la finalul lunii octombrie. Vino să afli:

* Cum şi unde găseşti surse de finanţare de încredere?
* Cum construieşti parteneriate profitabile şi durabile?
* Care este experienţa antreprenorilor care şi-au salvat afacerile?

Înscrie-te doar până pe 1 octombrie cu 199 RON faţă de tariful standard de 299 RON. Completează formularul de înregistrare aici.

PROGRAM
Conferinţa va avea trei paneluri cu următoarele teme:

1. Back to business

După o perioadă de găsit vinovaţi, de trăit din economii şi de aşteptat să treacă ce-i mai rău, e timpul să acţionăm, să facem ce ştim mai bine, adică afaceri.

2. Reinvent Yourself

Pe lista de probleme avem: creşterea taxelor, blocajul plăţilor, lipsa de cash, scăderea consumului, plus lipsa finanţării. Când corporaţiile ajung mult mai uşor la resurse, unde găsesc antreprenorii surse de finanţare stabile?

3. Not By Yourself

Primul impuls în criză e să te concentrezi pe propriile probleme. Totuşi, putem rezolva problemele mai uşor când avem acces la o reţea de know-how şi resurse create prin parteneriate, negocieri şi colaborare.
Aflată la a patra ediţie, conferinţa Antreprenor continuă tradiţia şi te invită la un schimb efervescent de idei, într-un spaţiu neconvenţional şi într-o atmosferă relaxată şi inspiraţională alături de şase speakeri de referinţă.

Urmăreşte-ne pe www.money.ro/backtobusiness pentru noutăţi.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează