Conexiuni 2011. IT pentru ONG-uri in Cluj, Bucuresti si Timisoara

0

Noi credem cu tarie ca cei ce bine fac, bine gasesc si am creat conexiunile pentru ei. Astfel, va invitam sa descoperiti impreuna cu noi ce poate face tehnologia pentru sectorul non-profit, intr-o serie de evenimente organizate in Cluj, Bucuresti si Timisoara, dupa cum urmeaza:

  • In Cluj, pe 5 aprilie, la Cluj City Center (CaleaDorobantilor, nr. 14-16), intre 8.30 AM si 6 PM
  • In Bucuresti, pe 8 aprilie, in Bucharest Hubb (Str. SteleaSpatarul, nr. 21), intre 9AM si 6 PM
  • In Timisoara, pe 15 aprilie, la Centrul de Afaceri Timisoara (B-dulEroilor de la Tisa, Nr.  22), salaMures (parter), intre 8.30 AM si 6 PM

Participarea la eveniment nu implica niciun fel de costuri, insa locurile sunt limitate, asa ca va rugam sa va inscrieti cat mai curand, completand un formular online. Pentru Cluj faceti click AICI , pentru Bucuresti faceti click AICI, iar pentru Timisoara faceti click AICI.

Si, pentru ca la TechSoup donatiile tehnologice vin si cu “instructiuni de folosire”, scopul conexiunilor din acest an este sa aduca impreuna reprezentanti ai societatii civile si specialisti IT.

Va asteptam!

EchipaTechSoup

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează