Conexiuni 2011. IT pentru ONG-uri in Cluj, Bucuresti si Timisoara

0

Noi credem cu tarie ca cei ce bine fac, bine gasesc si am creat conexiunile pentru ei. Astfel, va invitam sa descoperiti impreuna cu noi ce poate face tehnologia pentru sectorul non-profit, intr-o serie de evenimente organizate in Cluj, Bucuresti si Timisoara, dupa cum urmeaza:

  • In Cluj, pe 5 aprilie, la Cluj City Center (CaleaDorobantilor, nr. 14-16), intre 8.30 AM si 6 PM
  • In Bucuresti, pe 8 aprilie, in Bucharest Hubb (Str. SteleaSpatarul, nr. 21), intre 9AM si 6 PM
  • In Timisoara, pe 15 aprilie, la Centrul de Afaceri Timisoara (B-dulEroilor de la Tisa, Nr.  22), salaMures (parter), intre 8.30 AM si 6 PM

Participarea la eveniment nu implica niciun fel de costuri, insa locurile sunt limitate, asa ca va rugam sa va inscrieti cat mai curand, completand un formular online. Pentru Cluj faceti click AICI , pentru Bucuresti faceti click AICI, iar pentru Timisoara faceti click AICI.

Si, pentru ca la TechSoup donatiile tehnologice vin si cu “instructiuni de folosire”, scopul conexiunilor din acest an este sa aduca impreuna reprezentanti ai societatii civile si specialisti IT.

Va asteptam!

EchipaTechSoup

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.