Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conectează-te la următorul feeder sound LIVE STREAMS cu MISS I (dj set) & PASR (live painting)

0

Transmisiune în direct online, pe feeder.ro și facebook.com/feeder.ro

Echipa feeder.ro este încântată să vă invite să vă alăturați unui nou episod de feeder sound LIVE STREAMS cu MISS I și PASR. Pentru a 4-a sesiune live a seriei, puteți asculta și urmări doi artiști care își exprimă viziunile prin muzică și artă vizuală. Miss I, va crea un set de două ore, în timp ce Pasr va picta live o pânză de mari dimensiuni (200 x 150 cm). Performance-ul va fi transmis live pe pagina feeder.ro și facebook.com/feeder.ro, miercuri, 22 iulie, începând cu ora 18:00.

 

Url live stream: https://www.feeder.ro/2020/06/29/live-miss-i-pasr/

 

Despre MISS I

Cu o înțelegere profundă a muzicii, Miss I are o vastă carieră ca DJ, curatoare de sunete, fondatoare a magazinului Misbits și manager de label. În calendarul feeder.ro, puteți găsi evenimente în care Miss I a performat în urmă cu 11 ani, în 2009. DJ seturile ei sunt intense și emoționante și au expus audiențele unor cluburi underground, petreceri și festivaluri precum Chalet Club (Berlin), Griessmuehle (Berlin), Eden, Guesthouse, SNRS 48, ABC, RTS.FM, Bucuresti Underground, Proudly Made by Us, Waha, la experimente muzicale profunde și complexe. De-a lungul timpului, Miss I a împărțit scena cu Rhadoo, Cosmjn, Iuly.B, Haokah, Afriqua, Vlad Arapasu, Dragoș Ilici, Giuliano Lomonte, Alexandra, Vincentiulian, Direkt, Dan Andrei, Paul Agripa, Cap, Cezar, Cristi Cons și mulți alți artiști interesanți care explorează peisajul local și internațional.

[embedurl=”https://soundcloud.com/feeder-sound/feeder-sound-04-by-miss-I”]
[/embed]

În 2014, feeder.ro a publicat un interviu extins cu Miss I, care a apărut în ediția limitată tipărită a booklet-ului feeder insider. În același an, feeder.ro a publicat cel de-al patrulea episod al seriei de podcast-uri feeder sound, înregistrat de Miss I, urmat de evenimentul feeder.ro x Misbits vinyl session & live painting. Pe feeder.ro puteți găsi o categorie distinctă pentru Misbits, unde puteți explora o selecție inspirată de viniluri, recenzii, fotografii și videoclipuri de la evenimente. Aici puteți găsi câteva imagini la deschiderea magazinului de discuri.

Recent, feeder.ro a avut plăcerea de a o invita pe Miss I ca membru al juriului pentru feeder sound open call.

 

Pasr street art @ Calea Victoriei x strada Doamnei (stânga) / Pasr pictură murală @ Street Delivery 2019 (dreapta)

Despre PASR

Un personaj enigmatic cu doar câteva apariții pe scena publică, Pasr se află în zona culturii graffiti și a artei stradale din anul 2000. Lucrările sale sunt rare și foarte prețioase. El creează o mulțime de detalii și efecte atunci când folosește spray cans sau markere. Cu o abordare minimalistă, aproape ca și când ar schița, Pass obține atât culori contrastante și vibrante, cât și linii moi și dure într-o singură imagine.

PASR @ Work in Progress, Clădirea Ciclop

Una dintre cele mai impresionante lucrări murale ale lui Pasr a fost văzută la Work in Progress, în Parcarea Ciclop, în 2013, unde a pictat un ochi de pasăre minunat, colorat și ultra-detaliat. Un an mai târziu s-a alăturat acțiunii de la Train Delivery, la Gara de Nord, unde a pictat capătul unui tren vechi. Din când în când, câteva păsări apar prin locuri ascunse din București. În 2017, emblematicul vultur de pe Calea Victoriei a apărut la intersecția cu strada Doamnei și, din fericire, este încă acolo. Trecătorii au fost plăcut surprinși să vadă muralul lui Pasr în cadrul ediției de anul trecut a festivalului Street Delivery. A colaborat cu Sunshiners pentru un mural pe litoralul Bulgariei, iar în 2020 Pass a vizitat Krapetz unde a făcut o altă piesă mică.

Puteți descoperi o selecție fascinantă a operelor de artă ale lui Pasr, tipărite în cartea Un-hidden Street Art in Romania sau explorând versiunea digitală a hărții Un-hidden Street Art in Romania.

Alătură-te evenimentului, urmărește updates pe rețelele de socializare și rămâi conectat/ă la muzică underground și cultura street art / graffiti.

 

Text de Cristina Popa & Andrei Racovițan


Fotografii de Petre Ghiocel – VJ VLC, Alex Iacob, Ștefan Tuchilă – Ultimul Etaj, Pasr, Cristina Popa & Andrei Racovițan


Transmisie live de Vixi

 

Edițiile precedente feeder sound live streams au avut ca invitați artiștii Teluric & Maria Bălan // Kozo & Irlo // Cr15tina & Aeul. Aici poți vedea întregul line up, program și mai multe informații despre împreună cu informații care să îți hrănească pentru pentru artă și muzică underground.

 

 

Despre feeder sound

Proiectul feeder sound II este organizat de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa (random) și Andrei Racovițan (ubic) prin feeder.ro,co-finanțat de AFCN, Aria tematică: Artă digitală și noile media. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Vizitează pagina proiectului feeder sound, EP reviews și exclusive premiere pentru a fi la curent cu noile activități programate.

feeder sound este o investigație în activitatea artiștilor locali și internaționali, alcătuită din seturi de DJ și melodii contemporane curatoriate cu meticulozitate într-o colecție de sunete care promovează recunoașterea reciprocă și schimbul cultural între muzicieni din întreaga lume.

Despre Save or Cancel

Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.