Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conectează-te la o transmisiune intergalactică cu cel mai recent EP produs de Oana

0

feeder sound lansează Trasmisiune Intergalactică, un nou EP produs de Oana, disponibil exclusiv pe vinil.

Oana este autoarea celui de-al treilea EP publicat de casa de discuri feeder sound, lansat exclusiv pe vinil. Intitulat „Transmisiune Intergalactică”, discul conține trei piese minimal concepute cu ritmuri și texturi profunde și futuriste, gata să-i conducă pe ascultători într-o călătorie în spațiul interior și exterior.

Piesa care dă titlul EP-ului, „Transmisiune Intergalactică”, se întinde pe întreaga parte A, o compoziție captivantă care depășește 10 minute, dezvăluind o secvență de tobe cu ritm constant, amestecată lin cu atmosfere de fundal vaste, în continuă evoluție și efecte spiralante. Prima melodie de pe partea B, „Conexiuni Astrale”, este o piesă hipnotică care se concentrează pe elementele sale percutante și pe linia de bas puternică, oferind un sunet variabil, acumulări de tensiune și sample-uri vocale puternic modulate, pentru a evoca o dimensiune din altă lume. „Holograma” schimbă tempo-ul și propune un ritm pozitiv, infuzat cu aranjamente funky și un univers sublim de micro-pattern-uri electronice.

EP-ul produs de Oana urmează seriei de evenimente live streaming care a avut loc în 2019, unde a dezlănțuit sunete magice și captivante într-unul dintre episoade, alături de artista vizuală Livi Po, care a realizat o sesiune de pictură live. Opera de artă creată de Livi Po este acum prezentată pe coperta EP-ului “Transmisiune Intergalactică”. Cele trei piese sunt masterizate cu atenție de Pheek. EP-ul „Transmisiune Intergalactică”, este distribuit exclusiv de Vinyl Future.

Despre Oana

Oana Maria Puciu, sau simplu Oana, este DJ și producătoare de muzică electronică născută în Craiova, și își urmărește visele în timp ce călătorește cu muzica sa. Managementul casei de discuri Ariki Records, apartenența la rețeaua globală #femalepressure, colaborarea cu Feeder.ro sau Electronic Beats și contractul recent cu agenția Tauri din Stockholm, o țin pe această artistă ocupată și mereu în mișcare.

Stilul ei este unic și pivotează între techno minimal, house și groovy infuzat cu linii melodice psihedelice și voci hipnotice. Abilitățile sale de DJ au condus la colaborări cu organizații foarte apreciate și la panoul didactic de la sediul central Soundcloud și Berghain, ambele în Berlin, participând la câteva mișcări fascinante care promovează incluziunea și sprijinul femeilor și celor ce se identifică ca non-binari/e în lumea muzicii.

Despre feeder sound

Cu două EP-uri precedente vinyl-only, semnate de artiștii locali Dragutesku și Piktor, feeder sound se remarcă ca o platformă esențială care se conectează la o comunitate internațională axată pe muzică electronică modernă și artă, știri culturale, multimedia și evenimente, eforturi începute de platforma feeder.ro în 2004.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.