Concursului Jurnalistic UE – Împreună împotriva discriminării!

0

Comisia Europeană are deosebita plăcere de a vă anunţa că ediţia din 2011 a Concursului Jurnalistic UE – Împreună împotriva discriminării! este deschisă acum.

Concursul Jurnalistic UE este singura competiţie jurnalistică destinată jurnaliştilor din presa scrisă şi online, care abordează probleme legate de discriminare şi diversitate în UE.

Câştigătorii vor primi premii de până la 5 000 €!

  • Participarea este simplă – înscrieţi articolul dumneavoastră online pe site-ul web al Concursului Jurnalistic UE 2011.
  • Toate articolele publicate între 18 septembrie 2010 şi 10 noiembrie 2011 sunt eligibile.
  • Articolele vor fi evaluate de un juriu independent alcătuit din jurnalişti şi experţi în domeniul combaterii discriminării şi al diversităţii.
  • Nu rataţi termenul limită: ediţia din 2011 a concursului se va încheia la 10 noiembrie 2011, ora 12.00 (CET).

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează