Concursul TeCHALLENGE pentru elevi și studenți, proiecte inovatoare în domeniul energiei

0

Honeywell România, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, împreună cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București organizează în perioada 17 mai – 20 octombrie 2017 competiţia de proiecte inovatoare în domeniul energiei.

Sursa: aici.

1

Participanții se pot înscrie cu proiecte realizate individual sau în echipă, numărul componenților unei echipe nefiind limitat.

Concursul TeCHALLENGE se adresează atât studenţilor inscrisi în ciclurile de licenţă, masterat şi doctorat din cadrul tuturor facultăţilor Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti, cât şi tuturor elevilor din învățământul liceal de stat sau particular din toata tara.

Participanţilor li se oferă ocazia să-şi pună în valoare cunoştinţele tehnice, precum şi calităţile inovatoare. Cele mai creative dintre acestea vor fi premiate!

·         Noi surse de energii regenerabile

·         Tehnologii inteligente

·         Orase inteligente si mobilitate

·         Gazele naturale in secolul al 21-lea

2

Premii

Studenti

Premiul I – 5500lei

Premiul II – 4500lei

Premiul III – 3500lei

Mentiune – 1500lei

Elevi

Premiul I – 4500lei

Premiul II – 3500lei

Premiul III – 2500lei

Mentiune – 1000lei

DETALII despre cum te inscrii aici. Mai multe informatii pe www.techallenge.pub.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.