Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concursul online “Competenţe digitale pentru joburi 2016”

0

APDETIC şi Junior Achievement, cu sprijinul Hotnews.ro, vor desfăşura în perioada 17-30 mai concursul online “Competenţe digitale pentru joburi 2016”.

Concursul „Competenţe digitale pentru joburi 2016” face parte integrantă din Campania de conştientizare privind importanţa competenţelor digitale eSkills for jobs 2016, iniţiată de Comisia Europeană.
În acest context, concursul îşi propune să identifice priorităţile şi preferinţele utilizatorilor români de internet, precum şi gradul de informare al acestora privind securitatea cibernetică.

logo_eSkills for Jobs 2016

Concursul, deschis tuturor celor activi pe net, se va derula pe platforma Constant Contact http://conta.cc/1Np2S5z şi va fi promovat de Hotnews.ro.

Concursul este dotat cu 12 premii, constând în 3 echipamente audio Xound Pro (oferite de APDETIC), 3 HDD Verbatim Store ’N’ GO de 1 TB( oferite de MGT Educational), 1 tabletă marca EVOLIO (oferită de APDETIC) şi 5 cărti oferite de Junior Achievement.

Premierea câştigătorilor va avea loc în data de 7 iunie 2016.

Pentru detalii: www.facebook.com\eskillsromania\
www.asociatiait.ro si www.jaromania.org/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.