Concursul Național de Sărituri peste Obstacole „Cupa României”

0

Concursul Național de Sărituri peste Obstacole „Cupa României” se desfășoară în perioada 23 – 26 iulie

Evenimentul are loc cu o săptămână mai devreme față de data anunțată inițial

Din motive organizatorice, competiția națională de sărituri peste obstacole „Cupa României”, organizată de baza hipică Equestria şi Federația Ecvestră Română, se desfăşoară cu o săptămână mai devreme, mai precis ȋn perioada 23 – 26 iulie. Concursul are loc ȋn cadrul etapei a III-a a Circuitului Salonul Calului şi vine să completeze seria evenimentelor ecvestre cu un spectacol sportiv ce reuneşte aproximativ 160 de cai şi 90 de călăreți din toată țara.

Afis Cupa Romaniei

Structura competiției rămâne una complexă, cu 19 probe de sărituri peste obstacole, de diferite niveluri de dificultate. Cupa României ȋncepe joi, 23 iulie, când se dă startul probelor de sărituri peste obstacole pentru toate nivelurile de cai şi călăreți. Probele pornesc de la nivelul F, unde gradul de dificultate este scăzut şi ajung la nivelul A, aceasta fiind cele mai dificilă din concurs. Competiția națională de sărituri peste obstacole se ȋncheie duminică, 26 iulie, cu o probă de nivel A. Concurenții care vor obține cele mai bune punctaje la probele de nivel D, C, B şi A vor fi desemnați câştigătorii Cupei României la categoria pe care o reprezintă.

Valoarea totală a premiilor pentru competiția de sărituri peste obstacole Cupa României, din cadrul etapei a III-a a Circuitului Salonul Calului, se ridică la 45.000 lei.

Sponsorii evenimentului sunt: Clinica Oftalmologică Oculus, Jockey Club Român
Parteneri: Federația Ecvestră Română, Corona Garden.
Partenerii media ai evenimentului: TVR, Europa FM, Radio România Actualități, Revista Biz, Beau Monde, Casa Lux, Auto Motor și Sport, The Art of Living, City Compass, Romania-Insider.com, Cavaleria.ro, Orasulm.eu, Sportsbusiness.ro, Urbankid.ro, SensoTV.ro, Horse TV, TriptoRomania.ro, RaluCălătoreşte.ro.

Despre Equestria:

Clubul Equestria a fost înfiinţat în anul 2010 de către Dr. Ozana şi Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncăbeşti pe o suprafaţă de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintă construcţia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs și manej, padocuri, 86 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori şi deţine 65 cai (28 proprii şi 37 în pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbări în aer liber în împrejurimi și organizează permanent lecții de echitație pentru copii și amatori. Dotările sunt completate de un hotel și un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, precum și o terasă exterioară. Equestria organizează competiții regulate de echitație pentru profesioniști, dar și pentru copii și amatori. Manifestările deja tradiționale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului București, Salonul Calului, concursurile de casă Equestria sau, începând cu 2013, Concursul internaţional de sărituri peste obstacole FEI – Longines Grand Prix.

Mai multe informaţii despre accesul la eveniment sunt disponibile la adresa: www.equestria.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează