Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concursul Național de Caligrafie

0

Asociația “Liber la Educație, Cultură și Sport” (www.educatie.ong ) în parteneriat cu Minsterul Culturii și Școala de Caligrafie din Tallinn, Estonia, organizează a doua ediție a Concursului Național de Caligrafie, având ca susținători Radio România, Târgul Internațional de Carte GAUDEAMUS, TVR Internațional și Biblioteca Națională a României. Proiectul – concurs dedicat tuturor categoriilor de vârstă, se va desfășura în perioada 01 septembrie – 03 decembrie 2018.

Grupe de varstă: copii (8-12 ani), tineri (13-19 ani), adulți (20 – 39) și seniori (40+).

Lucrările vor consta în realizarea, într-o manieră caligrafică originală, a copertei operei literare preferate. Termenul limită de trimitere a lucrărilor este 20 octombrie 2018 (data poștei). Regulamentul de concurs este disponibil pe pagina www.educatie.ong

Evaluarea lucrărilor se va face de un juriu internațional format din învățători, profesori, caligrafi profesioniști, arhitecți, critici de artă, reprezentanți ai instituțiilor partenere.

Lista câștigătorilor va fi afișată înainte de 10 noiembrie 2018 atât pe site-ul www.educatie.ong, cât și pe pagina de Facebook a Asociației “Liber la Educație, Cultură și Sport”, urmând ca premierea să se desfașoare la Targul International de Carte GAUDEAMUS, București, în data de 14 noiembrie 2018, în cadrul unei expoziții naționale cu cele mai apreciate / frumoase lucrări, ExpoCaligrafia 2018.

Parteneri:

Ministerul Culturii și Identității Naționale

Școala de Caligrafie din Tallinn, Estonia

Susținători:

Radio România

Târgul Internațional de carte GAUDEAMUS

TVR Internațional

Biblioteca Națională a României

Parteneri instituționali: peste 100 de instituții școlare din țară și străinătate

Datele de contact pentru înscriere gratuită în acest proiect:

E-mail: educatie.cultura.sport@gmail.com; contact@educatie.ong

Facebook: https://www.facebook.com/educatie.cultura.sport/

Web: www.educatie.ong

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.