Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concursul de eseuri vă dă această șansă, să fiți ascultați, iar Shakespeare School vrea să știe CINE sunt tinerii din ziua de azi.

0

Cu toții am fost adolescenți, iar în relația dintre generații, secretul este să ne ascultăm unii pe alții. Tinerii nu vor decât să fie auziți și respectați pentru ceea ce sunt. Câteodată mai fac și lucruri nebunești, dar oare nu fac asta pentru că poate, așa, cineva îi va observa și îi va asculta și îi va înțelege, îi va accepta și îi va iubi, exact așa cum sunt ei? Fără explicații, fără judecăți de valoare. Nevoia lor de a ieși din tipar ar trebui să ne facă pe noi, adulții, să facem un pas în spate și să ne uitam la noi inșine, în oglindă: cum am fost noi ca adolescenți? Oare nu la fel de curajoși, de nonconformiști, de puternici? De fragili? Nu încercam la fel de mult să o impresionăm pe fata dintr-a XI-a B cu toate cunoștințele noastre despre filosofie? Nu încercam să jucăm fotbal doar pentru că el e în echipa adversă? Sunt cele mai frumoase clipe din viața noastră. Acestea sunt momente când eram regii neîncoronați ai lumii.

 

Cel mai bun sfat pe care l-am auzit în adolescență a fost: „Get out there! Be extraordinary!” Sfatul l-am primit de la profesorul meu de engleză, care mi-a observat zbuciumul de adolescentă care căuta ceva mai mult decât conformismul și înregimentarea în turmă. „You are your biggest critic and your best supporter! Nobody else is there in your head…”

 

Prin urmare, fiți extraordinari. Fie ca sunteți într-o mulțime, fie că sunteți singurii care cred în ceva, nu vă cenzurați visele și dorințele. De creativitatatea și încrederea voastră în sine depinde tot ceea ce faceți în viitor.

 

Concursul de eseuri vă dă această șansă, să fiți ascultați, iar Shakespeare School vrea să știe CINE sunt tinerii din ziua de azi.

Și ca să vă motivăm, am pregătit și premii, tabere în Anglia, cărți care să vă ajute în călătorie, cursuri gratuite și certificate de participare pentru toți cei care ne trimit ideile lor.

Mai multe detalii despre concursul national de creatie in limba engleza „2012 Shakespeare School Essay Competition” se gasesc pe pagina oficiala a concursului: www.shakespeare-school.ro/concurs.

Participarea este gratuita!

Termenul limita pentru trimiterea eseurilor este Miercuri, 28 martie 2012, ora 00,00!

Organizator: Shakespeare School

Sub egida:

Partener principal: Mirunette International Education

Sponsori: Studio Cambridge, Harrow House International College, Cohn and Jansen JWT, Simaco Advertising, Vitastal Consulting

Parteneri educationali: British Council, Fischer International, Carturesti, Federatia Nationala a Asociatilor de Parinti

Parteneri media: TVR, Kiss FM, B24 FUN, Mediafax, Curientul National, Teen Press, Asociatia Young Initiative, Calificativ.ro, Studentie.ro, Clopotel. Ro, RomaniaPozitiva, Presa in blugi, Amdoar18ani.ro., Zurli

Website: www.shakespeare-school.ro
Blog: http://blog.shakespeare-school.ro
Facebook: www.facebook.com/shakespeareschool

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.