CONCURS de design remesh

0

Remesh incepe maratonul reciclarii de idei bune care ne fac viata mai frumoasa.

Vrem sa pedalam catre o abordare mai prietenoasa cu mediul inconjurator, care sa incorporeze in acelasi timp si un design functional si curat.

poster_recycle_bicycle

De aceea te provocam la un concurs numai bun pentru o vara de explorat cu bicicleta! Vino cu propunerea ta de design pentru o geanta de bicicleta asa cum o visezi tu, realizata din bannere publicitare, iar noi le dam materialelor o noua viata!

Trimite-ne schita ta de produs pana pe 21 iunie, iar cea mai inspirata propunere va prinde contur in atelierul remesh, cu tot cu numele tau pe ea!

Pe langa laurii gloriei, te premiem si cu o bicicleta reciclata oferita de COBI, bicicleta pe care o vei putea personaliza dupa bunul tau plac.

Ati auzit de remesh? Este brandul nascut din initiativa Ateliere Fara Frontiere de a crea noi oportunitati de angajare pentru persoanele aflate in dificultate prin reciclarea bannerelor publicitare. Produsele remesh spun povestea unor oameni care, intr-un atelier de insertie socio-profesionala, reusesc sa recicleze tone de materiale publicitare si sa le transforme intr-o gama de genti si accesorii unice de moda etica; puteti ‘rasfoi’ catalogul aici: http://issuu.com/remesh.socialware/docs/catalog_remesh.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează