Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONCURS – „Tradiţiile prin ochi de copil”

0

Sunteti pregatiti pentru un nou concurs? ”Calatorie educativa in lumea satului” te provoacă la desenat!

Cum?  Te gandesti la o traditie de care iti amintesti, pe care o sarbatoresti sau doar iubesti, apoi o desenezi si ne-o trimiti  pentru concursul ”Traditiile prin ochi de copil”.

 

Cele mai expresive desene vor fi premiate cu zeci de premii surpriza.

Concursul se desfasoara in perioada 10 octombrie-15 noiembrie 2012, premierea castigatorilor urmand sa aiba loc sambata- 24 noiembrie la sediul primitor al Asociatiei Roi din Bucuresti.

Asteptam desenele voastre in format A4 (creion, carioca, acuarela sau tempera) prin posta la adresa: Larisa Popescu, OP 82, CP 32, sector 4, Bucuresti.

Va rugam sa nu uitati sa precizati urmatoarele informatii: nume, prenume si varsta copil, nume parinte sau invatator si date de contact (telefon si e-mail).

”Calatorie educativa in lumea satului” este un proiect realizat in cadrul Asociatiei Lume Buna. Multumim partenerilor ce ne sunt alaturi in organizarea si promovarea concursului: Asociatia ROI, Editura Egmont, ECDL, Petreceri Fermecate si partenerilor media: Itsy Bitsy, Romania Pozitiva si Dilematix – supliment Dilema Veche!

Haideti sa (re)descoperim impreuna BUCURIA JOCURILOR si a TRADITIILOR!

Succes!

—–

http://calatorieeducativa.wordpress.com/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.