Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concurs: Şcoala de Valori caută logo pentru Excepţionalii!

0

Şcoala de Valori este în căutarea unui logo excepţional pentru un proiect pe măsură!

La începutul anului viitor, Şcoala de Valori va lansa proiectul Excepționalii, dedicat liceenilor talentaţi, prin care aceştia au ocazia de a-şi dezvolta abilităţile, astfel încât să ajungă la performanţă, trăindu-şi pasiunea. De aceea, Şcoala de Valori îi invită la concurs pe toţi tinerii şi îi provoacă să creeze un logo reprezentativ pentru Excepţionalii.

Dacă ai între 15 – 23 ani și îți place să jonglezi cu imagini, forme și culori, fii designer pentru logo-ul proiectului Excepționalii! Pune-ţi la lucru imaginaţia şi entuziasmul şi poţi fi parte din Comunitatea Excepţionalilor, a tinerilor care schimbă lumea prin talentul lor!

Cum ar trebui să fie logo-ul proiectului Excepţionalii?

  • original
  • de impact, care să iasă în evidenţă
  • cool
  • modern
  • potrivit pentru un proiect cu și despre liceeni

Despre proiectul Excepționalii

Proiectul Excepţionalii este despre a fi în fiecare zi mai bun decât ieri, fie că vorbim de şcoală sau de pasiunile tale din timpul liber. Este despre liceenii curioşi, despre olimpici sau care au rezultate foarte bune într-un anumit domeniu, despre adolescenţi care se implică activ în proiecte extra-şcolare. Excepţionalii este pentru acei tineri care ştiu că diplomele nu sunt totul şi nu învaţă pentru note, ci pentru că vor să ştie mai multe, pentru că le plac provocările şi vor să profite de potenţialul lor.

Aflat la a III-a ediţie (până acum sub numele de EUROEDU), Excepţionalii sprijină anul acesta 100 de liceeni talentaţi din toată ţara în drumul lor spre performanţă. Ei vor lua parte la ateliere faine, în care vor dobândi încredere în talentul propriu, dar şi la întâlniri cu personalităţi-model, oameni care şi-au atins visele prin muncă şi determinare. Fă cunoştinţă cu adolescenţii Excepţionali de la prima ediţie a programului: https://www.youtube.com/watch?v=fBQlkR4jthk

Mai multe detalii despre programele noastre găsești pe site, la categoria Proiecte, iar pentru informații despre identitatea organizației noastre caută aici.

Așteptăm propunerea ta de logo pentru Excepționalii în format .ai sau .eps pe adresa andra.calenic@scoaladevalori.ro, până la data de 5 noiembrie 2014. Fiecare participant poate trimite 1-3 propuneri de logo.

exceptionalii

Bonus, pentru logo-ul excepţional am pregătit ca premiu o carte la fel de specială: “Excepţionalii”, de Malcolm Gladwell, unul dintre thinkerii de succes ai prezentului, care să te motiveze în propriul drum spre performanţă.

Dă de veste despre concurs și prietenilor tăi talentați!

ScoalaDeValori-logo-descr-albDespre Școala de Valori

Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

Despre autor

avatar

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală apărută în 2009 ca urmare a unei idei îndrăznețe a mai multor tineri întreprinzători. În toate ”viitorurile posibile”, vor avea succes aceia care își explorează potențialul și învață să se auto-depășească, colaborează cu celelalte generații și caută activ oportunități astfel încât să contribuie la transformarea societății, oferind bunăstare generațiilor prezente și viitoare. Misiunea Școlii de Valori este aceea de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor lor vieți, fiind singura asociație din România care implementează în programele sale educația centrată pe valori. Acest model educațional implică dezvoltarea de competențe împărțite pe patru arii: dezvoltarea caracterului, explorarea personalității, implicare civică și well-being. Școala de Valori dezvoltă patru programe educaționale naționale: Adoptă un Liceu, Excepționalii, Laboratorul de Cariere și Arcademia prin care contribuie activ la dezvoltarea educației din România, oferind cunoaștere și îndrumare adolescenților, tinerilor și profesorilor.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.