CONCURS pentru ONG-uri: Tu ajuti lumea, SiteUP te sustine

0

Viata ONG-urilor in Romania este dificila: lipsa banilor, a sustinerii si lipsa de expunere le ingreuneaza activitatea tuturor celor care doresc sa faca ceva bun.  

De aceea, agentia de webdesign SiteUP s-a hotarat sa vina in sprijinul tuturor ONG-urilor cu un concurs – „Tu ajuti lumea, SiteUP te sustine”.

De ce?

Pentru ca echipa SiteUP crede in eficienta internetului ca mediu de expunere si crede in crearea unei experiente online placute, care ar faciliza dezvoltarea oricarui ONG din Romania. E usor de observat ca starea site-urilor multor ONG-uri este deplorabila, si de aceea echipa SiteUP doreste sa isi aduca contributia, imbunatatind calitatea lumii web din Romania si indirect, sa-i ajute pe cei care beneficiaza de asistenta acestor asociatii. 

SiteUP-social-logo

Asadar, scopul celor de la SiteUP este de a asculta povestea oamenilor din spatele acestor organizatii, venind in intampinarea lor cu un premiu ce consta intr-un pachet web oferit castigatorului, pe baza unui contract cu reducere 100%, ce conține asistență și consiliere de marketing, dezvoltare concept grafic și design al noului site, fișierele sursă ale paginilor web și optimizare web.

 

Grabiti-va! Concursul a inceput deja si se incheie pe data de 12 iulie 2013, ora 23:59. 

Inscrierea se face pe pagina oficiala a concursului, pe care o poti gasi la adresa www.siteup.ro/concurs-ong. Tot aici poti gasi mai multe detalii despre conditiile de participare si regulamentul concursului.

Pagina oficiala a concursului se gaseste asadar la www.siteup.ro/concurs-ong

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează