CONCURS pentru ONG-uri: Tu ajuti lumea, SiteUP te sustine

0

Viata ONG-urilor in Romania este dificila: lipsa banilor, a sustinerii si lipsa de expunere le ingreuneaza activitatea tuturor celor care doresc sa faca ceva bun.  

De aceea, agentia de webdesign SiteUP s-a hotarat sa vina in sprijinul tuturor ONG-urilor cu un concurs – „Tu ajuti lumea, SiteUP te sustine”.

De ce?

Pentru ca echipa SiteUP crede in eficienta internetului ca mediu de expunere si crede in crearea unei experiente online placute, care ar faciliza dezvoltarea oricarui ONG din Romania. E usor de observat ca starea site-urilor multor ONG-uri este deplorabila, si de aceea echipa SiteUP doreste sa isi aduca contributia, imbunatatind calitatea lumii web din Romania si indirect, sa-i ajute pe cei care beneficiaza de asistenta acestor asociatii. 

SiteUP-social-logo

Asadar, scopul celor de la SiteUP este de a asculta povestea oamenilor din spatele acestor organizatii, venind in intampinarea lor cu un premiu ce consta intr-un pachet web oferit castigatorului, pe baza unui contract cu reducere 100%, ce conține asistență și consiliere de marketing, dezvoltare concept grafic și design al noului site, fișierele sursă ale paginilor web și optimizare web.

 

Grabiti-va! Concursul a inceput deja si se incheie pe data de 12 iulie 2013, ora 23:59. 

Inscrierea se face pe pagina oficiala a concursului, pe care o poti gasi la adresa www.siteup.ro/concurs-ong. Tot aici poti gasi mai multe detalii despre conditiile de participare si regulamentul concursului.

Pagina oficiala a concursului se gaseste asadar la www.siteup.ro/concurs-ong

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.